Reklama

Reklama

Greta

  • Švédsko I Am Greta (viac)
Trailer 2

Príbeh dospievajúcej aktivistky Grety Thunbergovej je rozprávaný prostredníctvom pôsobivých, dosiaľ nezverejnených záberov. Počnúc školským štrajkom jedného človeka pre klímu pred Švédskym Parlamentom, režisér Grossman sleduje Gretu – hanblivú školáčku s Aspergerovým syndrómom – cez jej vzostup k výnimočnosti a aktivizovanie povedomia o globálnom dopade tým, že motivuje školské štrajky po celom svete. Film vrcholí úžasnou veternou cestou cez Atlantický oceán, aby prehovorila na summite OSN. (Film Europe)

(viac)

Diskusia

G04T

G04T (hodnotenie, recenzie)

herrWorm

Na telegramu :)) Ale to ty určitě chceš, jak říkám, to k tvýmu progresivismu patří :) mimochodem.. už sis natáhl aspoň dvě rodinky čmoudů domu? :))

na príspevok reagoval DJ_bart, herrWorm

G04T

G04T (hodnotenie, recenzie)

DJ_bart

♥️♥️♥️❤️❤️♥️♥️♥️♥️❤️♥️♥️♥️♥️❤️❤️♥️♥️👨‍❤️‍👨👨‍❤️‍👨👨‍❤️‍👨

G04T

G04T (hodnotenie, recenzie)

herrWorm

A kdy chystáš znormalizovat pedofilii? To k tvýmu progresivismu patří koloušku 😛😛😛❤️♥️♥️

na príspevok reagoval herrWorm

herrWorm

herrWorm (hodnotenie, recenzie)

DJ_bart

je mi to jasný... typický přiklad novodobého buranského Sládkovce co o sobě rád prohlašuje, že je "konzervativním vlastencem"

na príspevok reagoval G04T

Joker Punx

Joker Punx (hodnotenie, recenzie)

Dobře že je to v odpadu, kurva hnusná feministická. Týhle hnusný držce by GG Allin nasral do huby. Bože proč tohle žije? Mohla by jedině se Scullym natočit dobrý snuff porno. Tam by se hodila.

na príspevok reagoval G04T, DJ_bart

DJ_bart

DJ_bart (hodnotenie, recenzie)

herrWorm

On jen nejspíš sleduje Kulturblog - to je pak nejčastější vedlejší účinek jejich diváků, že začnou ostatním nadávat do židů, Sorosů, a liberálních fašounů lulul....

na príspevok reagoval G04T, herrWorm

Uživateľ CarnTheNunya zmazal svoj príspevok.

herrWorm

herrWorm (hodnotenie, recenzie)

G04T

když vidim na tvé profilovce fakana Himmlera což byl národností němec tak si říkám, žes milovníkem českého národa... mam pravdu vlastenče?

na príspevok reagoval G04T

JUWA

JUWA (hodnotenie, recenzie)

Dan9K

Elfovia sú opakom trollov, prísne tajná tieňová kybernetická organizácia ktorá v internetových diskusiách bráni tých, čo stoja na " správnej strane " . Greta tiež patrí na správnu stranu. Vždy keď sa niekto slovom dotkne superelity( Havel, Schwanzenberg, Obama, Greta, Albright,Čaputová, Soroš , Navalnyj, nastupujú do akcie. No a kedže Greta k nim patrí, tak sa dá čakať že prídu aj sem.

Reklama

Reklama