Reklama

Reklama

Do skorého videnia

  • Česko Brzy na shledanou (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Americká futbalová hviezda Ryan Hawkes (Liam McIntyre) utrpí pri zápase zranenie, ktoré ohrozí jeho ďalšiu kariéru aj účasť na Svetovom pohári. Liečba a rekonvalescencia si síce vyžiadajú nepríjemnú prestávku v športovaní, ale práve vďaka nej mu do života nečakane vstúpi láska. Ryan sa zamiluje do ruskej slobodnej matky Lany Kalininy (Jenia Tanaeva), ktorá ho očarila  na prvý pohľad. Obaja však pochádzajú z úplne rozdielnych svetov a ich krehký vzťah sa ocitne v ohrození skôr, než by sa mohol začať sľubne rozvíjať a posilňovať. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

rasttea 

všetky recenzie používateľa

Žádný blockbuster to není, ale je to hodně pohodový film, který udržel celou dobu mou pozornost, takže za mě 4 hvězdy. Asi největší deviza filmu je miláček Harvey Keitel, který nezklame snad nikdy. Na Liama se hezky dívá, a herecky je přirozený. Typově bylo obsazení postav celkem zvládnuté, na Jenie mi něco pořád vadilo, ale nedokázala jsem přijít na to co. Ovšem když měl Oleg trošku více záběrů na obličej, tak se mi rozbřesklo, kde jsem tohodle modrookáče už viděla :) Od dob, co dělal parťáka K. Rodenovi v 15 minutách je, pravda, sice o něco starší, ale na charismatu mu to rozhodně neubralo :) A Petrohrad je opravdu spektakulární město. ()

wdc 

všetky recenzie používateľa

Hezoun a populární americký fotbalista je zraněn a potká vdanou rusku, se kterou se dají dohromady. Trochu mi ta chemie neseděla a občas mi to přišlo trochu pozérské a na oko. Po odloučení se zase náhodou setkali a byl z toho krátký hurá happyend, řekl bych amerického ražení. ()

Reklama

Galéria (34)

Reklama

Reklama