Reklama

Reklama

Dharma a Greg

(seriál)
USA, (1997–2002), 59 h 30 min (Minutáž: 30 min)

Hrajú:

Jenna Elfman, Thomas Gibson, Joel Murray, Mimi Kennedy, Alan Rachins, Mitchell Ryan, Susan Sullivan, Chris Durand, Ed Quinn, Hallee Hirsh, Yeardley Smith (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(119)

Obsahy(1)

Dharma a Greg sú manželia, ale tak tiež sú presné protiklady. Dharma pochádza zo strelenej hipisáckej rodiny a Gregový rodičia sú zase konzervatívny snoby, ktorý neznesú akúkoľvek výstrednosť. Táto rozdieľnosť spôsobuje mnoho trapasov, ale nakoniec si tie protiklady vždy nájdu nejakú tú strednú cestu a problémy vyriešia. (ethos)

(viac)

Recenzie (64)

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

1. seria je vynikajuca, kvalitativna hranica jednotlivych dielov je na velmi vysokej urovni, situacno konverzacny humor zucastnenych postav je perfektne funkcny a chemia medzi nimi rovnako.-4,5/5* 2. seria zacina o uroven nizsie ako koncila ta prva a len s pribudajucimi dielmi sa priblizujeme do kvalitativnych vod serie prvej. 3,5/5* ()

HiddenDragon 

všetky recenzie používateľa

Od odpadu tenhle seros chrani jen to, abych nemel spatny svedomi, protoze jsem videl jen asi dva dily. Vzdycky prepnu, protoze ustredni dvojka mi prijde vrcholne nesympaticka. Bloncku bych nejradsi flaknul pres ten skleb papuci a Gibson mel zustat v "Chicago Hope". Nejvetsi sranda je, ze tenhle serial bezi na Smichove hned za sebou s "Mad About You", tak je videt, jak je to to samy s jinymi herci. Ospaly a nudny vztahovy sitcom s frekvenci jednoho dobreho foru za dvacet minut. Kdyz se nad tim zamyslim, je hruza kolik se da do tehle "kategorie" zaradit stejne otravnych nesmyslu... Ztrata casu po stopadesate... ()

Reklama

IgorkoIgorko 

všetky recenzie používateľa

Včera som si náhodou pozrel jeden diel (čisto nostalgicky samozrejme) a s údivom som zistil, že je to horšie ako na čo sa pamatám. Utopický život vylízanej feťáčky a právnika pochádzajúceho z bohatej rodiny je trošku veľa na môj vkus. Nechápem veľmi ani Burrowsa, čo vlastne chcel dokázať s týmto projektom, jednu hviezdičku dávam kvôli "Cheers" :) ()

danecek24 

všetky recenzie používateľa

Zlatý Glóbus - cena (1) - 56. ročník (za rok) 1998 - *Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jenna Elfman + nominace (7) - 55. ročník 1997 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jenna Elfman, 56. ročník 1998 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Thomas Gibson, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Susan Sullivan, 57. ročník 1999 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jenna Elfman, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Thomas Gibson ()

Michal_Z 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa najlepší seriál, aký kedy natočili. Keby to malo 12 sérii, tak ich asi pozerám dookola :) O vtipné situácie nie je núdza, naozaj sa schuti zasmejem. Nie je to trápny humor, kde keby nepočuť smiech v pozadí, tak ani neviem, že sa mám smiať.  Celkovo je to krásny romantický seriál, kde na seba narazili dva svety, jeden plný citu a vášne, druhý plný prachov a materializmu. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (11)

  • 15. díl čtvrté řady je celým svým dějem parodií na jihoamerické telenovely, které byly na přelomu tisíciletí v USA a vůbec na celém světě populární. (Roby)
  • Jenna Elfman a Thomas Gibson se jako seriálové postavy Dharma a Greg objevili v 1. epizodě 9. série seriálu Dva a půl chlapa (od r. 2003). (beyli)

Reklama

Reklama