Reklama

Reklama

Keď si zdravotná sestrička stiahne aplikáciu, ktorá sľubuje, že jej prezradí presný dátum a čas vlastnej smrti, dozvie sa, že má pred sebou posledné 3 dni života. Hodiny začnú neúprosne odpočítavať zostávajúce minúty a sekundy a ju začne prenasledovať záhadná postava. Dokáže nájsť spôsob, ako oklamať nebezpečnú aplikáciu a zachrániť si život? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (229)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $6,5miliónaTržby USA $25,621,766Tržby Celosvetovo $44,621,766Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Zas čerpáme s krásne praštenej mobilnej doby. Však prečo nie, len by to chcelo viac nápaditosti, než rutinných scén, otrepaných lakačiek, či dosť nezmyselných scén. Mohlo sa to aspoň z časti priblížiť Final Destination ale to ostalo len pri túžbe. /40%/ ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Hneď na začiatku spomeniem, že filmu som dal o čosi vyššie hodnotenie z dôvodu, že po dlhom čase sme sa v kine stretli v osvedčenej zostave, traja králi a to presne na Mikuláša. Naposledy to bolo asi na filme Detektív Pikachu, odvtedy sme sa kvôli pracovným či študíjnym povinnostiam v kine spolu nestretli, iba na Dňoch ľudového remesla. Ako inak, černoška sa všetci báli (aj týpek s Lexusom sa bál černoška s bundou za 8,99), biela panna mu skočila do náručia, násilník bol biely lekár a násilie na ženách nesmelo chýbať, rovnako tak ako tenisky Vans na nohách teenagerky Jordan, na ktoré boli zábery povinne o niečo dlhšie ako by bolo zdravé. Dej tiež nebol nejako výnimočne zaujímavý, čakali sme že by to mohlo byť trochu viac ako nezvratný osud, ale za pár momentov ktoré naozaj vystrašili by si film zaslúžil trochu lepšie hodnotenie. Tých 70% to má, nakoľko sa jedná predovšetkým o teenagerský horor kde očakávania človeka nemôžu byť príliš veľké. Odchádzali sme spokojný, mikulášske darčeky potešili všetkých troch a tak sme zažili veľmi príjemný večer. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Americký horor „Stáhni a zemřeš“ je klasickým filmem, který má potenciál zaujmout v kině, a tak jsme se ho dočkali i u nás. Není to film převratný, je to prostě hororová zábava, která má zajímavé východiskem ohraný průběh a konec, který je trochu přitažený za vlasy, ale ono to ani jinak skončit nemohlo. Pokud přimhouříte oko, z kina se po tomhle filmu dalo odcházet celkem spokojeně. ()

Praxis 

všetky recenzie používateľa

Limonáda na hodinku a půl. Jinak to fakt o ničem neni. Hororovka pro vylekaný a připosraný teenky v USA, co u toho budou baštit cockporn a kolu. Pár lekaček je solidních, ale jinak je to zase jiná varianta na vyvražďovačky, a to ten námět zněl dost lákavě. Tentokrát vás bude vraždit nějakej malware. Nesmí chybět ani rádoby vtipná postava kněze, ale jeho úloha jaksi vyzní do ztracena a konec se odehrává v nějakym skladišti. A pak se vám podaří ochcat smrtku. Ale sami víte, že se smrtí si radši nehrajte. Na druhou stranu, casting se povedl a herci jsou vesměs dost sympatičtí. 50% ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Taky byste neodolali a nainstalovali si aplikaci, která vám předpoví přesný čas smrti a dokonce své slovo i dodrží? Protože já rozhodně ne a ani nemám odvahu se podívat, jestli se někdo nesvezl na popularitě a nevytvořil ji i ve skutečnosti, leč zřejmě bez účinků. I když… člověk nikdy neví! Ale vraťme se do fikce, která v tomto případě působila jako něco mezi Nevratným osudem a Kruhem, šmrnclým humorem z Všechno nejhorší. Co z toho vzešlo? Hrozná šaškárna! Už jen, že se tu objevil třeba kněz, co poslouchá rap a je velkým fanouškem komiksů? Tak... asi tak absurdní. Ústřední nápad dobrý, film sršel až masochistickým nadhledem a humorem, ale ve výsledku působil strašně hloupě. Což o to, lekačky byly promakané a člověku z nich až mrazilo, nicméně se na nich nedá stavět úplně vše. Nedozvěděli jsme se vlastně nic, aplikace zůstala v rukou démona a závěrečný zvrat hovoří sám za sebe - že se vám podaří prolomit jednu verzi neznamená, že nedojde k aktualizaci a máte po ptákách! ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (11)

  • Během závěrečných titulků hraje skladba „Style“ od Foster The People. (TheSpearCZ)
  • Keď sa natáčanie skončilo, Tom Segura (Derek) to „oslávil“ spánkom na záchode. (Arsenal83)

Reklama

Reklama