Reklama

Reklama

Keď si zdravotná sestrička stiahne aplikáciu, ktorá sľubuje, že jej prezradí presný dátum a čas vlastnej smrti, dozvie sa, že má pred sebou posledné 3 dni života. Hodiny začnú neúprosne odpočítavať zostávajúce minúty a sekundy a ju začne prenasledovať záhadná postava. Dokáže nájsť spôsob, ako oklamať nebezpečnú aplikáciu a zachrániť si život? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (229)

PodPantlofak 

všetky recenzie používateľa

Přijde mi že do dnešních hororů co jdou do kin se cpou zbytečné komediální prvky. Horror sám o sobě je vcelku přijatelný, tvůrci vzali "moderní" dobu a udělali z toho koukatelný film. Jen mi tam trochu nehraje na černá magie. Stejný pocit jsem měl u filmu Černé Vánoce, také tam hrála svoji roli a já se ne a ne s ní vžít. Prostě mi ta magie v těch hororech svým způsobem vadí. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Hneď na začiatku spomeniem, že filmu som dal o čosi vyššie hodnotenie z dôvodu, že po dlhom čase sme sa v kine stretli v osvedčenej zostave, traja králi a to presne na Mikuláša. Naposledy to bolo asi na filme Detektív Pikachu, odvtedy sme sa kvôli pracovným či študíjnym povinnostiam v kine spolu nestretli, iba na Dňoch ľudového remesla. Ako inak, černoška sa všetci báli (aj týpek s Lexusom sa bál černoška s bundou za 8,99), biela panna mu skočila do náručia, násilník bol biely lekár a násilie na ženách nesmelo chýbať, rovnako tak ako tenisky Vans na nohách teenagerky Jordan, na ktoré boli zábery povinne o niečo dlhšie ako by bolo zdravé. Dej tiež nebol nejako výnimočne zaujímavý, čakali sme že by to mohlo byť trochu viac ako nezvratný osud, ale za pár momentov ktoré naozaj vystrašili by si film zaslúžil trochu lepšie hodnotenie. Tých 70% to má, nakoľko sa jedná predovšetkým o teenagerský horor kde očakávania človeka nemôžu byť príliš veľké. Odchádzali sme spokojný, mikulášske darčeky potešili všetkých troch a tak sme zažili veľmi príjemný večer. ()

Reklama

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Když už jsem se po dlouhý době, z kraje listopadu, dostal do kina a ještě k tomu na horor, nečekal jsem až takovou bídu. Ale očividně i v roce 2019 se ujme tak hroznej námět na horor. Bohužel je to tak strašně jednoduchý, jak název napovídá. Stáhneš a zemřeš, ať se děje cokoli, ani hacker ti nepomůže. Pár lekaček možná, ale jenom díky zvýšenýmu zvuku. Žádný pořádný vysvětlení, kde se to vzalo. Konec, nic trapnějšího jsem dlouho neviděl. Jediný co mě potěšilo, byla ta potitulkovka, tu vychytali originálně. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

To prvé, čo vás pri sledovaní celovečerného debutu Justina Deca napadne, je podobnosť so sériou Nezvratný osud. Tá do žánru hororových vyvražďovačiek pre teenagerov priniesla svieži vietor prostredníctvom veselo krvavých "náhod" a nápaditých fatalít. V ústrednej téme sa prakticky nelíši, len v Countdown dostávajú hlavní hrdinovia nakladačku tak, aby sa okamih smrti zhodoval s číselnými údajmi v aplikácii. Čím sa naopak oba filmy líšia, je rating. Stiahni a zomrieš je mládeži prístupný, vďaka čomu divák príde o všetky pikošky, ktoré v tomto smere môžu klasické krváky ponúknuť. A to nie je posledný kameň úrazu. Neznáme herecké osadenstvo na čele s pekelne sexi herečkou Elizabeth Laila je síce fajn a s ohľadom na žáner podáva skvelý výkon, avšak po rýchlo odbytom úvode prichádza klasický koncept zahŕňajúci jednotlivé smrti a hľadanie odbornej pomoci. A tu sa bohužiaľ ukáže, ako hlúpy celý námet je a ako málo dokáže divákom ponúknuť. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Filmy zo série "Nezvratný osud" (Final Destination) sú niečo, na čom som sa vždy dobre pobavil. Videl som všetky diely a viac menej som bol so všetkými nadpriemerne spokojný. A tak, keď som si v niektorých komentároch prečítal, že titul "Appka: Stiahni a zomrieš" (Countdown) sa nechal výrazne inšpirovať touto mojou obľúbenou horrorovou sériou, skúsil som si ho pozrieť. Čakal som nerovný súboj so smrťou. Snahu vymaniť sa z rúk osudu. Svojim spôsobom som to aj dostal. Námet o aplikácii, ktorá dokáže určiť presný čas smrti tomu, kto si ju stiahne do mobilného telefónu. Nie je dobré poznať, kedy si po vás príde smrť. V porovnaní s "Nezvratným osudom" je to slabé, ale inak to za jedno pozretie stojí. Jednoduchý americký béčkový horror pre puberťákov a adolescentov. ** ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (11)

  • Keď sa v aplikácii zobrazí nápis "victim", výkrik, ktorý je počuť, pochádza z hry "Destiny" od vývojárov z Bungie. Používa sa výkrik Omnigula. (Game90)
  • Na konci filmu je ještě jedna scéna v závěrečných titulcích. (fisus)

Reklama

Reklama