Reklama

Reklama

Vysnívané Vianoce

(TV film)
  • USA Christmas Perfection (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Grafická dizajnérka Darcy (Caitlin Thompson) už od detstva túži zažiť dokonalé Vianoce. Jedného dňa si z vianočného obchodu prinesie domov figúrku, ktorá sa na ňu nápadne podobá, a umiestni ju do svojho modelu vianočnej dedinky. Na druhé ráno sa Darcy zobúdza kúzelne prenesená do tejto vianočnej dedinky, kde je všetko dokonalé a každý deň sú Vianoce. Dosiahla tak všetko, po čom kedy túžila, ale Darcy čoskoro zistí, že dokonalosť nie je vôbec až taká zábavná. Teraz sa musí rozhodnúť, či chce dokonalého priateľa Toma (Robbie Silverman) alebo nedokonalého Brandona (James Henri-Thomas), ktorý by mohol byť jej skutočnou spriaznenou dušou. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

figliar 

všetky recenzie používateľa

Vianočná klasika z tohto filmu určite nebude, ale na spríjemnenie decembrového večera kvalitou stačí. Proste taká hlúpučká vianočná romantika na štýl Na Hromnice o den více. ()

himor odpad!

všetky recenzie používateľa

Prisahám vačku, že som tento rok nevidel väčšiu pičovinu. Úplne bizardný nápad by sa dal ešte nejak prežiť, ale opakujúci sa deň, so samými nesympatickými debilmi, hlúpymi dialógmi, otrasnou kamerou a v neposlednom rade aj úžasnými trikmi, ako všade rastú múry, či sa zatvárajú brány, tak toto už nie. Čakal som aspoň peknú predstaviteľku hlavnej postavy, no nedočkal som sa, navyše som ale dostal krepáňov, čo sa iba pol filmu uškŕňajú, ako by mali obrnu, alebo aspoň cudzí predmet v zadnici. Proste toto bol poriadny prúser, na ktorý asi tak rýchlo nezabudnem a bude ma ako nočná mora prenasledovať ešte roky v snoch. Celé zle, nekukať ani omylom! 0% ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama