Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chudobný muzikant s dobrým srdcom ako odmenu za to, že sa rozdelí aj o posledný kúsok chleba napriek tomu, že je sám hladný, dostane za odmenu zázračný obrúsok, na ktorom sa objavujú tie najlepšie pochúťky. Lakomý krčmár mu ho však ukradne spolu so zázračným oslíkom, z ktorého sa sypú dukáty... (RTVS)

Diskusia

Dvorik

Dvorik (hodnotenie, recenzie)

V zajimavostech je uvedeno, ze je to natoceno podle Erbena - Kouzelne dary. Zadna takova pohadka ale neexistuje (nic jsem o ni na internetu nanasel). Puvodem je urcite Osel, stul a hul od H. C. Andersena.

Lojz@

Lojz@ (hodnotenie, recenzie)

Pohádkový příběh debila, kundomrda a nefakačenka, alkoholika pohádkového, okrádající bohatého kapitalistu mající prosperující hospodu, s užitím mocného nástroje typu obušek, poskytnutý agentem StB s krycím jménem Dědek a maketou osla...

na príspevok reagoval LAZARUS111

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

hronik

hronik (hodnotenie, recenzie)

Vis co budes mit dnes k obedu...vzduch omasteny vetrem.Klasicka nadherna pohadka ktera pohladi.Bejvl,Pesek no proste parada..

Stocki

Stocki (hodnotenie, recenzie)

Jitrnici jakou svět neviděl...Tato pohádka nemá chybu,hostinského smích a závěrečný sado-maso mluví samo o sobě...

Valentýna

Valentýna (hodnotenie, recenzie)

klasika, prostě klasika. Skvělý kus filmařské, animátorské a herecké práce (co třeba Peškova pantomima s neviditelnou jitrnicí), dětem velmi přístupné (tu pohádku miluju od okamžiku, co jsem začala brát rozum) a dospělým taktéž stravitelné. A ten obušek, animovaný bez použití počítačových a kdovíjakých jiných speciálních efektů, mi i v dnešní době animovaných armád připadá velmi realistický.

Reklama

Reklama