Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdravotní záchranári sú vždy tam, kde sa niečo deje. Prichádzajú vo všetkých i latentných chvíľach ohrozenia ľudského života. V prvej časti sa zoznámime s mladým chirurgom Vojtěchom Janderom (Jaromír Hanzlík). Na svojom predchádzajúcom pracovisku- významnej pražskej klinike, sa dostáva do sporu s nadriadeným a stane sa lekárom na pražskej Záchrannej službe. (RTVS)

(viac)

Recenzie (8)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Režisér Jiří Adamec natočil v roku 1984 na základe scenára Jiřího Hubača dramatický seriál zo zdravotníckeho prostredia, ktorý sa volal "Sanitka". Je zložený z jedenástich na seba nadväzujúcich častí. Každá z nich mala zhruba hodinovú minutáž. V tomto projekte sa objavilo mnoho známych českých hercov. V prvej, úvodnej epizóde, v pilotnom diely sa diváci zoznámia so sympatickým, mladým doktorom Vojtěchom Janderom, ktorý po hádke so svojim nadriadeným odchádza z chirurgickej kliniky a následne nastupuje na miesto lekára v pražskej záchrannej službe. ** ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Když Janderovi (Jaromír Hanzlík) dojdou cigarety, nabídne mu ze svých zásob Fanda (Pavel Zedníček) značku Globus. Jednalo se o velmi levné nekvalitní cigarety za 2 Kčs. (sator)

Reklama

Reklama