Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je inšpirovaný článkom, ktorý vyšiel v New York Magazine. Okamžite zaujal pozornosť čitateľov nesmierne šťavnatým príbehom o partičke šikovných striptérok, ktoré sa rozhodli rozbehnúť výnosný obchod s bohatými klientami z Wall Street. Celé to vymyslí a naplánuje exotická tanečnica Ramona (Jennifer Lopez) a čerstvá posila klubu Destiny (Constance Wu), ktorá sa práve zdokonaľuje v umení tancovať pri tyči. Okrem toho sa od svojich skúsenejších kolegýň učí, ako sa popri tanci dostať hlboko do vreciek bohatých zákazníkov. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (127)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Hustlers sú nakoniec predovšetkým pokusom o rekonštrukciu jednej zaujímavej udalosti, než jasným vyjadrením sa k feminizmu, stavu spoločnosti, kde vlásnu peniaze a sex, postaveniu bohatých wallstreeťákov v spoločnosti a ich morálnej zodpovednosti za to, prečo ich baby obrali. V záverečných fázach sa ukazuje, že tak dlho sa ide so džbánom pre vodu, až sa rozbije a že ani tie hlavné hrdinky nie sú v tomto fikčnom svete až takými hrdinkami, akými sa spočiatku zdajú byť. Našťastie. Takže nie, nie je to film o tom, že ženy sú iba stopercentné obete a muži iba stopercentné prasatá. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Seminárnu prácu užívateľa filmfanouch som nestihol dočítať (dostal som sa k slovu girl-power). Ja neviem, ale myslel som si, že tu je priestor na komentáre k filmom a nie obhajoba doktorátu. Ale k tomu girl power. Áno, je to ďalší z tých filmov, ktorý vtĺka ženám alebo skôr mladým dievčatám, že je cool byť prostitútkou, striptérkou či kurvou, ale hlavne treba mať na to hrdosť. A ak by to náhodou nie celkom dobre vyšlo, tak na vine sú predsa muži, od ktorých si vždy tak rady brali peniaze. Takže podstata celej tej "krimi" zápletky je úplne mimo a zlodejským kurvám nefandím, nech majú podobu Jennifer Lopez alebo našich politikov. ()

Reklama

Deleatur 

všetky recenzie používateľa

Plusy: Ženský buddy movie. Krásný holky v čele s Lopezovou, kterou ale přehrávala Wuová. Místy trefný černý humor. Cynické alibi pro okrádání "velkozlodějů". Mínusy: Podání nebylo tak přesvědčivé jako nápad. Možná to byl příběh prvotřídních striptérek, ale Lopezová je moc hvězdná na roli, kde spadne zpátky do dělnický profese. A byla to urážka chlapů, že se nechali zblbnout kdejakou načančanou fíčou. A když ne, tak to byli nesmělí panicové, mamánci nebo zoufalci. Hodnocení: 71%. ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

Hustlers ma trailerom nijako výrazne nenadchlo. Bol som zvedavý, no ten extrémne pozitívny buzz po TIFF ma vskutku zaujal a enormne prekvapil. A enormne prekvapený som bol aj ja filmom samotným. Hustlers jednoducho funguje. Každá jedna zložka funguje na maximum a štýl ktorý Lorene Scafaria zvolila ma pohltil od úvodu a nepustil až do konca. No čo najviac ťahá tento film vpred je ústredná herecká štvorka. Keke Palmer & Lili Reinhart sú skvelé vo filme, no žiaľ budú zatienené úžasnosťou Jennifer Lopez & Constance Wu. Obe dali do tohoto všetko čo mohli - J-Lo asi jej najlepším hraním na filmových plátnách a Wu pokračuje byť úžasnou a uveriteľne emotívnou v každej z jej úloh. Príbeh nie je ničím novým. Všetci sme videli tento typ filmu o vzostupe a páde. No keďže tento film sa sústreďuje na ženy, film dostáva nový nádych a pocit sviežosti. Tiež fakt, že vidíme strip club a zákulisie takéhoto podniku, rovnako ako ženské priateľstvo z pohľadu režisérKY a scenáristKY dáva tomuto filmu viacej credibility a vkusu. Nemôžem si pomôcť, Hustlers ma ako film očaril. Či to bolo zásluhou J-Lo a jej pole dancing scény a to sa ťahalo so mnou až do konca filmu a vlastne aj doteraz, je otázne... no čo nespochybňujem je to, že ako píšem tento komentár tak radím Hustlers do TOP 5 roku 2019. Vtipná, chytrá, emotívna, sexy a absolútna filmová pecka, ktorá nenudí ani na sekundu s pevnou režisérskou rukou a víziou, a skvelými hereckými výkonmi. Jedno z najväčších filmových prekvapení roku a skvelý filmový zážitok, ktorý nadchne a nenudí. ()

kleopatra 

všetky recenzie používateľa

Zlatokopky si hrají na něco, na co nemají, takové jakože Casino v ženském vydání, ovšem bez invence a iq s Lopez zatvrzele přesvědčenou, že je několik levlů ve všem nad vším. Holky mě nijak nepřipoutaly, jejich ňuňání s dětmi a babičkami, stesky, vzestupy k činčilám a pády do háemka ze dne na den nedojaly. Prostě plytká záležitost, která by snad chtěla být něčím přelomovým. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (12)

  • Před zahájením hudební kariéry byla Cardi B striptérkou. (ČSFD)
  • V rozhovoru Jennifer Lopez řekla, že náhodou zasáhla do nosu Constance Wu při natáčení bojové scény. Když Wu začal nos krvácet, Jennifer se bála, že jí ho zlomila, nakonec se ukázalo, že zlomený není. (ČSFD)
  • Lady Gaga si měla zahrát v tomto filmu, nakonec se tak nestalo. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (viac)

Reklama

Reklama