Reklama

Reklama

Epizódy(14)

Každý ho pozná. Obyčajný nenápadný chlapík stredného veku zo strednej triedy. Jeho priatelia a rodina takmer neexistujú a každý vzťah, ktorý nadviaže, sa skončí katastrofou. Nemá rád ľudí, má rád len sám seba a možno aj svojho plyšového medvedíka. Večný smoliar, ktorý zažíva úplne obyčajné veci. Má však originálny a vtipný prístup k riešeniu problémov. Neustále musí bojovať s realitou života, jeho súboje sa však končia víťazoslávne, lebo je vytrvalý a vynaliezavý. Možno aj preto ho všetci milujú. To je pán Bean. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa DaliX k tomuto seriálu (3)

Starosti s Mr. Beanom (1991) (E05) 

Chudák zubár... Ale na druhej strane by ma tiež mrzelo, keby som nemohol dočítať Batmanovský komiks kvôli tomu, že som na rade:) A za tú amazing jazdu by si zaslúžil medailu. ()

Pán Bean cestuje (1991) (E06) 

Opäť výborný diel... Hoci, no tento diel mi prišiel zo všetkých najslabší. Ale aby som nekrivdil. Mr. Bean rulezzzzzz! ()

Veselé Vianoce, Mr. Bean (1992) (E07) 

Merry Christmas Mr. Bean. Stromček na námestí padá, malý zlodejíček prichádza o mastný zisk, "dirigent" diriguje ako mentálne zaostalý, koledníci namiesto sladkej odmeny končia s pribuchnutými dverami a priateľka dostáva krásny a originálny darček v podobe kalendára (háčik ma totálne odrovnal!!!:D) No každopádne geniálne dielo, ktoré treba vidieť (na Vianoce povinnosť:)). ()

Reklama

Reklama