Reklama

Reklama

Zabijakov osobný strážca 2

  • Česko Zabijákova žena & bodyguard (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Spolupráca so zabijakom Kincaidom z predchádzajúceho dielu zanechala na bodygardovi Bryceovi trvalé stopy. Jeho terapeutka mu preto nariadi na čas prísny zákaz používania zbraní a povinný oddych od práce ochrankára. Michael si však zaslúženú dovolenku dlho neužije. Na scénu totiž prichádza zabijakova žena, neslávne známa medzinárodná podvodníčka Sonia Kincaidová, ktorá je ešte drsnejšia, akčnejšia a zábavnejšia ako jej manžel a pre telesného strážcu má pripravenú novú nebezpečnú úlohu. Namiesto pokojného relaxu pri mori čaká na Michaela bláznivý road trip plný automobilových naháňačiek, výbušnín, barových bitiek, ruských gangstrov a talianskej mafie, ktorá je schopná všetkého. To je však ešte len začiatok. „Ostrá trojka“ sa postupne zaplieta do svetového sprisahania, za ktorým stojí psychopatický miliardár s tvárou Antonia Banderasa. Takúto dovolenku by asi žiadny terapeut neschválil… (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (255)

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Moc nevím, kde se stala chyba, jelikož jednička mě tenkrát v kině hodně bavila a až do poslední chvíle jsem nevěřil, že to bude úplná s*ačka, jak naznačují takřka veškeří pisatelé o filmech. Ovšem skutečně je to minimálně o dva řády slabší a scénář je napsaný tak neskutečně odfláknutým způsobem a protkán těmi nejprimitivnějšími fóry (hlavně na prsa Salmy Hayek, jo všimli jsme si, pořád jsou výstavní), až mě to fakt neskutečně otravovalo. Hlavní čtyřka v pořadí je úplně v pohodě a za každých okolností si zahraje svůj průměr, k mému překvapení mě tu tolik nebavil Samuel L. Jackson, ovšem je tu ještě Frank Grillo, kterého mám celkem rád, ale tady je vážně špatný; samozřejmě patrně vlivem jeho napsané postavy. I tak mě mrzí, že dvojka Zabiják & bodyguard finančně neuspěla, ale pokud by měla být trojka ve stejném duchu, asi jí už nechci. Dokoukáno nadvakrát a ačkoliv nemůžu říct, že bych se nějak nudil, absolutně nic až na pár fórů (pořád mě Reynolds neomrzel) mě nevytrhlo z letargie. Uvidí se asi až u dalšího filmu, jestli je Patrick Hudges k něčemu, nebo na velké filmy nemá. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Akčná komédia, kde akčné scény pôsobia hrozne lacne a kde som nepostrehol jediný vtipný moment. Nie, nadávajúca Salma, hovoriaca o svojej tesnej vagíne mi nepríde vtipná. Scenár je neskutočne dementný, herci by si za svoje účinkovanie nezaslúžili ani cent, komplet celý ansámbl podáva tie najhoršie herecké výkony minimálne za posledných 10 rokov. Salma šla vyložene na nervy, priblblý Reynolds hrou na Fantozziho nevzbudzoval moc sympatií a Banderas s Jacksonom škoda reči. Zatiaľ jasný favorit na najblbší film roka. 30% ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Bílý nekňubovitý Frank Farmer, černá Rachel, která nezpívá, kurvuje a je nájemný vrah s větrem v kulkách a mezi nimi mexická nárazníková zóna s prázdným lůnem. Vzhledem k úspěchu se to trio muselo objevit rychle a tak se i stalo. Samotný film je tak dynamický, že nevím, jestli scény byly rychleji zahrány, nebo napsány, ale výstupem z evropského výletu je spíš uřvané trapno než třeskutá zábava. Možná by byly fajn legrační momenty z natáčení, které se dávají k závěrečným titulkům, ale tady na ně nedošlo.. V rámci popkulturních odkazů nutno podotknout, že Reynolds má stejně bohatý mimický rejstřík jako hlavní „postava“ Dupieuxovy Gumy.. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $70miliónov║ Tržby USA $38,014,727║ Tržby Celosvetovo $70,094,113▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,062,991║ Tržby za predaj DVD v USA $4,075,246║ Sila, prvý diel bol pre mňa maximálne otravný a bohužial aj nezábavný. Tak prečo nie druhý diel. Prišlo mi to zas celé silené a hlavne trápne. Nič tu poriadne nefungovalo, dialógy suché a tupé, nehorázne zlá zlátanina. Bojoval som s tým a trpel som ako sviňa. /30%/ ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Hitman's Wife's Bodyguard". Pokračovanie akčnej komédie, o ktorej si dokopy pamätám iba to, že ma poriadne bavila. Neviem si ale vôbec spomenúť na detaily alebo hlášky. Každopádne viem, že Jackson a Reyonlds ma po prvýkrát poriadne pobavili a dúfal som, že sa im to podarí aj tentokrát. Do partie sa pripojila Salma Hayek a môžeme ísť na to, že? Aj keď je pravda, že tento film je schopne spracovaný a dokopy prináša úplne všetko čo som od neho očakával, tak nemal som nikdy pocit, že by nejakým spôsobom fungoval. Najmä za to môže fakt, že tentokrát bola príbehová línia oveľa priamočiarejšia a menej zaujímavá. Je tu niekoľko dobrých fórov a zaujímavých udalostí, no vo výsledku je to skôr typický akčný film, kde musíme zastaviť veľmi bohatého zloducha, ktorý chce zničiť svet. Alebo v tomto prípade Európu. A hoci Antonio Banderas má charizmu a vie byť občas celkom schopný, tak v tomto filme pôsobí maximálne nevyužito. Akosi som od neho čakal niečo viac. Niečo, vďaka čomu by bol pre mňa zaujímavejším zloduchom. Najlepšia časť je podľa mňa hneď v úvode kde máme možnosť vidieť Michaelovu nočnú moru, ako kvôli Dariusovi stratil možnosť získať ocenenie najlepšieho bodyguarda (to existuje?). No v tomto filme očividne kopec vecí nedáva zmysel. Ako už len fakt, že v Záhrebe nie je metro. Ale to je najmenší detail v porovnaní s tým, že tento príbeh sa odohráva niekde v alternatívnom akčnom vesmíre. Je to celkom dobrá oddychovka, no nebavil som sa tak ako keď to bolo prvýkrát. Možno si budem musieť prvý film pripomenúť, no pamätám si minimálne, že na ňom som sa neustále smial. Tu len zopárkrát. Ak máte radi akčné oddychovky, tak si film užijete. Ak chcete seriózny akčný film, toto nie je pre vás. Hodnotenie: B- ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (14)

  • Mezi závěrečnými titulky je krátká scéna navíc. (Rominator)
  • Když ve zprávách běží po kom pátrá Interpol, objeví se fotografie Ryana Reynoldse (Michael Bryce), na níž má vánoční svetr s velkou mašlí. Fotka byla pořízena na večírku v roce 2018. Hugh Jackman a Jake Gyllenhaal si z Reynoldse vystřelili a nalhali mu, že všichni na večírku budou mít vánoční svetry, ale byl to žert. (Yoshitsune)
  • Kniha, kterou si Michael Bryce (Ryan Reynolds) čte na dovolené, je „The Secret“ od Rhondy Byrne. V České republice vyšla pod názvem „Tajemství“ a byl podle ní natočen i film. (BMW12)

Súvisiace novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (viac)

Reklama

Reklama