Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Štrosmajer zomiera. A aby toho nebolo dosť, dr. Peterka odchádza na vojnu a dr. Sova ml. pre zmenu do nemocnice do Prahy. Pre primára Blažeja nastávajú ťažké časy, pretože je jediný doktor, ktorý v nemocnici zostal. Po rade sestry Pěnkavovej oslovuje Alžbetu, ktorá ponuku prijíma. Dokonca primár Blažej zachádza tak ďaleko, že prichádza za dr. Sovom st., aby ho prehovoril k návratu. Do Boru navyše prichádza príjemné prekvapenie. Po rozchode so svojim manželom sa vo dverách zjavuje doktorka Faustová... (RTVS)

(viac)

Recenzie (12)

inachisio 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Všimli jste si, že v té nejsmutnější části nebyla žádná hudba ani jiné zvuky a bylo to dokonalé? Konečně dost prostoru na slzy... V životě by mě nenapadlo, že tenhle seriál skončí tak blbě. Ale přesto dost realisticky. No nic, jdu plakat. ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No co dodat. Jdu vyhodit poplakaný kapesníky. Přiznávám, že u výstupu Pepy Dvořáka mi úplně zatrnulo a byla jsem pyšná na tu jeho ženu, že mu dala! Karel se ukázal jako řádnej chcípák a je přesnětam a u koho má být. Jen Králová a Peterka... to tam bylo děsně našroubovaný.  Ale vše odpouštím... závěr na schodech... páreskceláns! ()

Zaujímavosti (4)

  • Poslední operace, která proběhne, je odborně nazývána osteosyntéza. Jedná se o operační léčbu otevřených a komplikovaných zlomenin. Ke spojení kostních fragmentů je nutno použít kovové implantáty. (sator)

Reklama

Reklama