Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jenna Rinková (Christa B. Allenová) oslavuje v roku 1987 trináste narodeniny. Necíti sa práve šťastne - rodičia (Kathy Bakerová, Phil Reeves) ju dusia a spolužiaci v škole ju ignorujú. Narodeninová oslava sa takmer premení v katastrofu a Jenna si želá, aby čo najrýchlejšie dospela a mohla žiť podľa svojich predstáv. V skrini, kam sa zavrela pri hre, v ktorej ju spolužiačky strápnili, sa na ňu vysype čarovný prášok, čo jej daroval jediný kamarát Matt Flamhaff (Sean Marquette). A na druhý deň Jenna (Jennifer Garnerová) zistí, že sa píše rok 2004, má tridsať rokov, skvelú prácu a nádherný byt. Vrhne sa nadšene do nového života, v ktorom však predsa len ktosi chýba - Matt (Mark Ruffalo). Začne po ňom pátrať a ukáže sa, že Matt je zasnúbený a bude sa ženiť. A Jenna si zrazu zo všetkého najväčšmi želá, aby nebolo príliš neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (269)

Foma 

všetky recenzie používateľa

No to jsem zase něčim ztrácel čas, snad jedině ten Ruffalo a pár vtipných kousků. Chvílema to vypadalo inteligentně, že vlastně máme dávat pozor na to, co si přejeme, protože když se to splní, tak pak budeme zírat. Ale ono se to celý dost chová nekonzistetně, hlavně závěr, jako ideál štěstí mít domek na předměstí, hezkýho manžela a bejt úplně konzumní, to se mi moc nezdálo. A teď si vemte, že se na to dívaj náctiletý šmudlinky a tohle se jim dává do hlaviček! ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Od tejto komédie sa moc čakať nedalo,lebo príbeh nie je vobec originálny.Sú tam vtipné momenty ale striedané stými trápnejšími.Aj keď film je predvidateľný,veľmi mu pomáha herecké obsadenie.J.Garner tie jej úškrny sú zábavné a M.Ruffalo tam mohol mat aj viac priestoru lebo na neho sa veľmi dobre pozeralo.A ešte škoda že tých zábavných častí je tam zúfalo málo. ()

Reklama

Elyssea 

všetky recenzie používateľa

Kdyby nebylo Marka Ruffala... Tak nevím nevím. Logické kiksy se asi moc neřeší, když Gena za dva dny zvládne svou práci, ačkoliv ji nikdy předtím nedělala a posléze nechápu, jak třináctiletá holka se může chovat jako třicetiletá i ve vztahu k mužům. Zamiluje se do normálního dospělého muže, a to mi přijde trochu divné. (No, i když je to Mark Ruffalo, takže se není moc co divit). Ale přes ty kiksy, kterým se u tohohle tématu asi nevyhnete, jde o velmi milou podívanou, které s přehledem kraluje Mark Ruffalo s úžasně roztomilou Jennifer Garner. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

V dobrom aj zlom zmysle slova jednohubka. Zase som niekedy pred pár rokmi podľahol plnému žalúdku po výdatnom obede a nestihol od lenivosti prepnúť na iný kanál, keď zrovna tento film na nejakej komerčnej televízii začínal. Už som sa ale zapozeral do Jennifer a skúsil to s ňou až do konca. Prežil som to celkom v zdraví. Nabudúce by to tak ale byť nemuselo. Neškodný (pod)priemer. ()

Trainspotter 

všetky recenzie používateľa

Jasně, na Velkýho Toma Hankse to nemá, ale je to příjemnou variací na kdysi populární téma výměny/přeměny/deformace/formace/dezorientace/nuance/deflorace těl hlavních hrdinů. Nejlepší scéna je samozřejmě ta s hromadným tančením Jacksonova Thrilleru, ale docela mě udivuje, že tolik lidí umí bezchybně zatančit takový celkem náročný tanec, buď byl Majkl taková ikona, že jeho kroky uměl nazpaměť i homeless sedící pod Brooklynským mostem usrkávající levný rum zabalený v papírovém sáčku nebo si rejža tuto skutečnost přikrášlil, což je samozřejmě pravděpodobnější. AR: 1,85:1 - Sférická skla ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (21)

  • Jennifer Garner trávila hodně času s puberťáky, aby věděla, jak má svoji roli zahrát. (Cheeker)

Reklama

Reklama