Reklama

Reklama

Beckett

  • Brazília Beckett (viac)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (129)

krusty2 

všetky recenzie používateľa

Pači sa mi že ten film posobi realne tak civilne až obyčajne. Tak isto sa mi pači že sa to  odohrava v Grecku - neokukanej krajine po stranke filmu. Hlavna postava sa sprava , koná a žije ako človek a nie ako stroj v inych am. filmoch. Pre mňa poctiva filmarčina za 5*. PS:Za všetkym zlom vo svete hladaj americku stopu ()

vnimatkrasu 

všetky recenzie používateľa

Nálada funguje skoro suverénně. Nádech sedmdesátek je moc hezky znát, tempo navzdory komornosti nezaostává a thrillerová linka je přehledná a srozumitelná. Katastrofou je ale bohužel Washingtonovo necharisma. Utikajícího provinilce v hlavní roli hraje děsně unyle, místy (především při až Rituálovským náletu včel) až nemístně vtipně. A je to škoda. Beckett jinak totiž šlape podobnou formu jako Američan s Clooneym. Jen mu prostě, narozdíl od něj, zoufale schází tahoun. ()

Reklama

gemi 

všetky recenzie používateľa

OK, je to přitažené za vlasy. V podstatě jde o to, že část členského státu EU (Řecko) je zčásti ovládaný mafií. Asi to mohlo a mělo být zasazeno do nějaké exotičtější destinace, aby to bylo uvěřitelnější. Ale je to zábavné. Je to docela slušný, originální akční roadtrip. Čtyři jsou to teda s odřenýma ušima, ale jsou tam. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Informace jsou poskytovany postupne a hrdina dlouho nevi o moc vice. Zapletka je primocara s mnoha klise a neuveritelnymi nahodami. Akce je přehledná a nijak mimoradna. Jednoducha hudba vyvolava napeti psychologického dramatu. Na pozadi pribehu jsou realie neradostne zadluženého Recka. Na americkem velvyslanectví  visi portrét prezidenta Obamy, který vse casove priblizne zarazuje. Washington mi neprisel moc sympaticky, ani charismaticky. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Druhý celovečerný film italského režiséra F. C. Filomarina sa snaží umiestniť prvky americkej filmovej drámy, thrilleru a akcie do Európskeho, predovšetkým do Gréckeho, prostredia. S tým by ani nebol problém, pretože „experimenty“ dokážu prinášať aj zaujímavé a príjemné prekvapenie. V tomto prípade sa to však nestalo. Scenár je B-čkový a okrem nešťastnej tragickej udalosti, ktorá nepriamo vyvolá sériu následných naháňačiek, vás tu takmer nič nezasiahne – všetko je predvídateľné (na človeku, pracujúci na americkej ambasáde, je vidieť, že má niečo za ušami). Záver filmu skončí v momente, keď ešte čakáte ďalšie 2-3 scény, ktoré príbeh ukončia korektnejšie. V prípade Johna Davida Washingtona sa nejedná o „one-man show“, ale spíš o rutinnú záležitosť. Vo filme, nielen vďaka hereckej obsadenosti a prostrediu, bolo viac možností. Tie však zostali nevyužité. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama