Reklama

Reklama

Crown Vic

  • USA Crown Vic
Trailer 1

Zkušený policista a jeho ambiciózní kolega, nováček v zácviku, vyjíždí na noční hlídku. Ještě netuší, že si následujících pár hodin do rozbřesku budou pamatovat až do konce svého života. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (95)

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Objektivně na čtyři hvězdičky. Tu pátou přihazuju za skvělýho Thomase Janea v roli životem otřískanýho pouličního poldy, kterej si na ulici i po těch letech zachoval zdravej rozum. Jinak film nemá žádnej souvislej děj a jde jen o sérii nočních epizod, který v drsných ulicích v LA zažívá zaučující se policejní zelenáč. Je tu sice pár dějových linek, který se na konci vyřeší, jako hledání malý holky, nebo bankovní lupiči na útěku, ale ty v příběhu nijak nedominujou. Celkově překvapivě slušná práce, kterou bych od režiséra Souzy při pohledu na jeho filmografii fakt nečekal. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Dva američtí policajti na jedné noční směně v oceňovaném dramatu. Veterán vs. nováček. Realistická záležitost se skvělou atmosférou, ale ve výsledku za mne průměrný film, který si zapamatuji navždy první minutou filmu. Tohle je nejdokonalejší a nejúžasnější akční první minuta filmu v mé historii jako diváka. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Paradna zalezitost, kedy sme priamo ucastni nocneho vyjazdu policajneho veterana a nastupivseho mladeho zverenca v jednom z okrskov Los Angeles. Myslim, ze sa toho udialo tolko, ze mlademu z toho mohlo i "hrabnut". Kazdopadne tento "tandem" funguje skvelo. Ci uz konverzacne alebo "chemicky". Vyborna zalezitost. Nenudil som sa ani trochu. Odporucam. 70% A zaverom. Mladi, doposial naivne zmyslajuci idealisti, ktori sa este na svet pozeraju bez vlastnych skusenosti, ci uzavreti vo svojej bubline a so skreslenymi predstavami, zaverecnu vetu nerozdychaju, lebo by sa im ich "svet" zrutil. Druha strana mince su napriklad aktualne prebiehajuce nepokoje v Mineapolise a rozkole skoro v celom USA, ktore spustil brutalny zasah "posahaneho rasistickeho" fizla proti podozrivemu afroamericanovi, ktore sa tam pravidelne stavaju, a ktore mozeme vidiet zachytene na videach z mobilov svedkov. ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Ako dlho už robíte školiaceho dôstojníka?“ – „Asi dve hodiny.“ Dobrá policajná krimidráma, ktorá mi svojou atmosférou vzdialene pripomínala Street Kings. Počas jednej nočnej služby sledujeme hliadku dvoch policajtov - skúseného Thomasa Janea (s hitlerovskými fúzikmi), ktorý „vyfasoval" na zaškolenie neskúseného bažanta. Miestami je film neskutočne cool a drsný, ale zároveň má aj dosť veľa hluchých miest, kedy som sa vyslovene nudil. Trochu som váhal nad hodnotením, ale ako vo svojom komentári napísal 3DD!3 „...po Floydovi takýto film už nikdy nikto nenatočí", a to je, vážení, svätá pravda. Takže minimálne tie tri hviezdy si zaslúži. A ktovie, po opätovnom zhliadnutí možno pôjdem vyššie. Zatiaľ 60 %. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Je to komplikované.“ – „To znamená čo?“ – „Že to nie je jednoduché.“ Na Patrolu sa to nechytá, ale každý, kto má rád policajné drámy odohrávajúce sa behom jednej služby (Training Day, 21 Bridges), príde si relatívne na svoje. Najpozitívnejší dojem v dosť smrtiacej stopáži napokon zanechá masívny Thomas Jane, ktorý toho nakecá strašne veľa, ale iba málo k veci, no keď už povie niečo k veci, stojí to za to a treba si to vypočuť a nechať si to prejsť hlavou (najmä rôzne chuťovky ohľadom nevďačnej policajnej práce). Produkcia: Alec Baldwin. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (5)

  • Při pohledu zepředu je vidět, že má hlídkový vůz celou světelnou rampu osazenou pouze červenými zábleskovými majáky. Při pohledu zevnitř ven jsou však před vozem vidět na zdech a lidech červené a modré záblesky. (Churchill1)
  • Ústřední dvojice se do vysílačky ohlašuje volacím znakem 20-L-14. Písmeno L však používají pouze vozidla s jedním policistou, vozidla se dvěma policisty používají písmeno A. Správně by tedy mělo být 20-A-14. (Hal_Moore)
  • Celosvětová premiéra proběhla 26. dubna 2019 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama