Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Česko Tom a Jerry: Film (viac)

Obsahy(1)

Nastali nové časy pre kocúra Toma a myšiaka Jerryho: keď totiž ich útulný domov padol za obeť búracím prácam, obaja úhlavní nepriatelia sa zrazu ocitli na ulici. Nuž a, čuduj sa svete, v tejto núdzovej situácii sa z nich stanú priatelia, okrem toho navyše aj vždy ochotní pomáhať! Napríklad aj malej Robyn, ktorá je na úteku pred svojou zlou tetou. Tom a Jerry sa o ňu starajú - za trest ich však oná zákerná teta unesie! Nielenže v tomto príbehu si Tom a Jerry nejdú po krku, ale spolupracujú - navyše totiž aj hovoria a spievajú. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (66)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Průměrná epizoda s desetinásobnou stopáží. Plná muzikálových čísel, prosta tradičního vzájemného ultranásilí, lidem jde vidět do obličejů a hlavně - ti dva mluví! Být místo nich v hlavních rolích Čuk a Gek, Itchy a Scratchy a nebo Koko a Tchoř, nemělo by to na celkové vyznění žádný vliv, protože s duchem klasických cartoons o kocouru a myšákovi to mělo pramálo společného. Na druhou stranu, jak tady s oblibou proklamuji u rodinných animáků, jsem už x let vzdálen skupině, která mozečky doposud nezatíženými nepěknou realitou našeho světa rozhoduje, co je dobré a co ne, takže ze své pozice mám do toho těm nejmenším lejno co kecat. Ostatně, oni taky nehodnotí pořady na Hustler TV, či Private Gold. Aspoň doufám… ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Roztomilý filmeček, který nedělá seriálu ostudu ani v nejmenším. Děj byl pro celovečerák zvolen výtečně, přechod od němé grotesky ke klasickému mluvení byl nenucený a nevadilo mi ani časté prokládání jednoduchými (přesto velmi povedenými) písničkami. Normálně totiž písničky ve filmech moc nemusím, i když pár výjimek by se asi našlo (viz. "Ukradené Vánoce Tima Burtona", "Mrtvá nevěsta Tima Burtona", "Poslední jednorožec", "Terkel má problém" atd.)...;-) ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Tuhle pohádku jsem milovala jako malá, ráda jsem se dívala i na seriál Toma a Jerryho a když jsem si ve videopůjčovně půjčila film s Tomem a Jerrym, tak jsem byla nadšená. Má to záporné postavy, hlavní postavu holčičku, se kterou sympatizujeme a samozřejmě i dva tentokrát mluvící kamarády Toma a Jerryho a pár chytlavých písniček. Teď už mě to tolik nebavilo jako v dětství, ale ráda jsem si to připomněla. ()

Carthorias odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemohu dát jinak, za takový film by se mělo vraždit. Tvrdím, že navzdory té otřepané písničce, Jery a Tom nejsou kámoši jak hrom. Jakby taky mohli být, vždyť je to kocour a myš, propánakrále! Tenhle film si z toho ale asi nic nedělá, stejně tak z toho faktu, že Tom a Jerry nemluví, nemluvili a nikdy by mluvit neměli. Představte si takového Buster Keatona, jak ze sebe sype otřepané vtipy kalibru Suchánka a Genzera a máte alespoň matnou představu o tom, jak dehonestující a ničemný tento film je. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film jsem tak miloval Tom a Jerry mi přirostly k srdci byli celý moje dětství :))) a když vznikl tenhle film tak jsem na to furt koukal je to sice smutný ale má to fakt skvělej příběh a vždycky když si na tohle vzpomenu skoro mi ukápne slza protože tohle je prostě nostalgický až ztoho má člověk mráz na zádech..ty postavy, ty písničky prostě srdcovka :'-))))) ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (3)

  • Začátkem 60 let spolupracoval na seriálu český výtvarník,animátor a režisér, Václav Bedřich. (M.B)

Reklama

Reklama