Reklama

Reklama

Věřte nevěřte

(seriál)
  • USA Beyond Belief: Fact or Fiction
Mysteriózny / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, (1997–2023), 49 h (Minutáž: 44–60 min)

Hrajú:

Jonathan Frakes (sprievodca), James Brolin (sprievodca), Johnny Whitaker, Don LaFontaine, Joel Gretsch, Jewel Staite, Hector Elias, Emily Holmes (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(51)

Vyzkoušejte si svůj úsudek! Uhádnete, které z pěti nabízených příběhů napsal scenárista a které přinesl sám život? Zahrajte si s námi neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (587)

fleker 

všetky recenzie používateľa

hele neurážej,,,já na to koukal...a ikdyž spousta toho vypada jako vymysl, po mejch zkusenostech z poslednich dvou mesicu ..kdo vi.. tak kupříkladu mě už šestej tejden vkuse pronásleduje venku neviditelnej vágus,,teda, aspon to tak vypadá, ponevac ackoli kolem me bylo ve chvili kdyz sem s nim mluvil plno lidi, nikdo ho prej nevidel,,,,zacina to vetsinou tak ze se mi rozváze tkanicka, ja poslu ostatni dal, ze je jako pak dozenu a ve chvili kdy se vzdalej na me zezadu nekdo volá takovým chraplavým tahavým hlasem "halóóóó.....haloooooo" a kdyz neraguju, tak pochvili se zezadu ozve "halooooo .....studenteeee"....tak se jako votocim a je tam, pak se me ptá co studuju a jestli vim kdy je ulice svaty anežky, že se mu tam porouchalo auto,,,kdyz mu povim ze sem vo ni vzivote neslysel, neviditelnej vágus me slusne pozádá, jestli bych mu nepucil dve kila, s tim ze mi je potom posle postou.. do vobliceje mu vetsinou neni videt ale z huby je mu cejtit fernet...naposledy me oslovil vcera v jednu ráno...... to uz bylo poctvry za posledni tri tejdny...tak mu ríkám "hele, bubáku, todle uz si mi vyprávěl minulý úterý, já ti zádný prachy nedám, stejně nejseš vopravdovej,,,a von povídá "ne, ne , to musí bejt ňáký nedorozumení", pak prebeh ulici a nez sem si udelal na bote druhou smycku, byl pryč.... no a kdyz to pak nekomu vyprávim tak mi to neveri....a to sem se este nikomu nesveril, jak sem jel tudle autem do mesta, a na svetlech potkám sám sebe, jak jedu proti sobě na kole ()

fcreading 

všetky recenzie používateľa

Žijeme vo svete v ktorom existuje reálne, aj zdánlivo nemožné. Výborný seriál s tajuplnimi príbehmy, ktoré vás ohromia a zároveň, keď zistíte že ten príbeh bol podľa skutočnej udalosti. Takže keď si to zhrniem, jedná sa o veľmi kvalitný seriál a v ktorom nechýba prekvapenie, keď vždy na konci zistíte že to bola pravda. Ale či to bola naozaj pravda, to stojí len vo hviezdach, seriálu značne prispieva Frakes, ktorý značne od Brolina dodáva správny vtip. Ťažko hodnotiť, ktorá časť bola dobrá a ktorá zas nie, premňa bola každá časť niečim novým a zároveň tajuplným, sám sa priznám že najlepšie časti pokladám tie o zlu, ktoré vás vydesia a zároveň nenechajú kľudným. Kvalita sa značne zmenila ďalšou sériou, buď scenáristi vyčerpali všetky príbehy, a opakovali stále to isté, ale mne to bolo jedno, hlavne že som sa mal načo pozerať. Asi najlepšie príbehy sú Červené oči, Torta, Žena v zrkadle, Halloween a mnoho ďalších. V 3 sérii si zahral aj Angus Scrimm konkrétne 9 časti s názvom Hrobařova Nemesis. Viac v mojej recenzii http://www.studna.net/reviews/1099/ / PS: Niektoré príbehy režíroval Tony Randel známy režisér, ktorý režíroval Hellraisera 2. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Žijeme vo svete, kde existuje reálne aj zdanlivo nemožné. Kde skutočnosť berie na seba podobu ilúzie a kde sú niektoré veci nevysvetliteľné. Dokážete odlíšiť pravdu od fikcie? Vyskúšajte si to. Pozrite sa krátke príbehy z tohto amerického televízneho seriálu a pokúste sa uhádnuť, ktoré epizódy sú natočené podľa skutočných udalostí a ktoré sú len výplodom práce scénaristov. Fact or Fiction? Seriál "Verte neverte" je pohodový mysteriózno-horrorovo-scifi-fantasy bulvár. *** ()

monolog 

všetky recenzie používateľa

někdy mi vadilo, jak je příběh najednou utnutej skoro v půli a dál nic. prostě uprostřed klapky se rozhodli tenhle pitomej skeč ukončit a šli na kafe. jinak celkem pěkná tv hříčka, ale po nějaké době dost ztrácí na originalitě. ale Frakesovo uvádění e lepší jak od Brolina. hlavně tím, jak tam vždycky zapojí nějaký rčení typu "Myslíte, že je tento příběh pevný v kramflekách, nebo vás jen taháme za fusekli?" a ty jeho zábavný hračičky jsou taky dobrý. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

PArádní seriál kterej mi jako malému nahnal nejednou strach, je sice pravda že některé povídky jsou slabší, ale máme jich tu rovnou 5 takže většinou převyšuje kvalita. Dost často jsem se bál i lekl. A i dnes mi občas běhá mráz po zádech. Uvaděči jsou přesvědčivý a Frakes je parádní ve všech směrech. Sem tam role nějakého známějšího herce potěší(scrimm). Jen do dnes nevěřím polovině věcí co se udajně odehrála. Ale každopádně parádní a můj oblíbený seriál. ()

Galéria (110)

Zaujímavosti (16)

  • Tato epizoda má jako jediná jinou podkresovou hudbu než všechny ostatní epizody. (David7)
  • Šestá série se točila na kamery Blackmagic URSA Mini Pro 12K. Holger Frick, jeden z produkčních této série, uvedl: „Schopnost této kamery točit v rozlišeních 12K, 8K, 6K a 4K zjednodušila mnoho našich rozhodnutí, zejména vzhledem k velmi nabitému natáčecímu plánu.“ (kriplozoik)
  • Stávalo se, že po vysílání volali do televize lidé, kteří tvrdili, že daný příběh, označený jako smyšlený, se jim skutečně stal. (Langy10)

Reklama

Reklama