Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvorcovia:

Stephen J. Cannell

Hrajú:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(110)

Obsahy(1)

Reno Raines (Lorenzo Lamas) bol skvelým sandiegským policajtom - ibaže spáchal „ultimatívny hriech", keď sa rozhodol vypovedať na súde proti svojim kolegom, ktorí sa nechali zlákať na zlé chodníčky. Tí sa ho na oplátku pokúsili zlikvidovať, no namiesto toho zabili ženu, ktorú nadovšetko miloval! Nespravodlivo obvinený z vraždy je teraz štvancom, no nevzdáva sa - naďalej bojuje proti zločinu a chytá iných štvancov, ktorých potom odovzdáva do rúk spravodlivosti veriac, že jedného dňa sa jej dostane i jemu a skutočná pravda o pôvodcoch jeho trápenia vyjde najavo a oni budú náležite potrestaní. Stal sa z neho lovec ľudí, odpadlík menom Vince Black, ktorý v kalifornskom Bay City pracuje pre kanceláriu jedného z najznámejších lovcov ľudí Boobyho Sixkillera (Branscombe Richmond), ktorý mu ponúkol miesto i novú identitu, keď spoznal jeho temné tajomstvo a stali sa z nich verní priatelia. Súčasťou skvele fungujúceho tímu detektívov bola dlho i krásna Bobbyho sestra, Cheyenne Phillipsová (Kathleen Kinmont), ktorú však o niekoľko rokov neskôr vystriedala nemenej pôvabná Bobbyho nová asistentka Ashley (Shauna Sand). (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (385)

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Renegát honí renegáty, oh, ano. Bylo to naprosto vzrušující vidět pravého renegáta na skvělé mašině valící to Americkou stepí na cestě za spravedlností. Bohužel jsem během seriálu stihl dospět, takže vám ani nemůžu říct, jak to celé skončilo, ale doufám, že se Lorenzo nakonec přeci jen očistil a stal se zněj zase slušný občan USA. ()

-soch- 

všetky recenzie používateľa

Sledoval som tento seriál pár krát na MARKÍZE s ekáckym dabingom a musím uznať, že zvučka tohto seriálu je podľa mňa naozaj vynikajúca úvodná zvučka s komentárom IVANA LACU. Lamasa daboval SKLÁR, Bobbyho MAJESKÝ a tú kočku si dabla PETRA VAJDOVÁ. ()

Reklama

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Ve své době vynikající akční seriál, který ničím nijak nevynikal. Co díl, to napínavé řešení zapeklitých případů a ještě přitom pátrání po komplotu a vrahovi milované. Bohužel, každým dílem ale kvalita klesala. Největší rána byla, když se zcela bez vysvětlení vytratila sestra Bobbyho Sixkillera Cheyenne Phillipsová. Nejdříve jako někam odjela a záhy už tam byla jiná. Bulvár ví, že představitelkou byla Lamasova životní partnerka Kathleen Kinmontová, se kterou se během natáčení rozešel a tak odešla i ze seriálu. Tvůrci to ale mohli alespoň nějak vysvětlit. I po letech se však dá na toto dílo, hlavně na první sérii, dívat a i spolu s vypravěčem si odříkávat pravidelný text o psanci, který loví psance. ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Reno Reins :-D Boží skladba při úvodních titulkách, fajnový humor a slušné bitky, to vše vystihuje Odpadlíka. Každopádně celkově to nic nového nepřináši a svým způsobem to připomína Walker Texas Ranger. No ale co. Já jsem Odpadlíka jistou dobu sledoval, relaxoval u něj a fandil mu, takže 3 hvězdičky mu dám. ()

katmandzoo 

všetky recenzie používateľa

Reno Raines alias Wins Black sa rozhodne po zavraždení jeho milovanej, vziať spravodlivosť do vlastných rúk a ako bývalý policajt, na ktorého je vydaný zatykač, s pomocou svojho partnera Bobbyho uteká na motorke pred slobodou a je vždy pripravený zasiahnuť tam, kde číha zlo a kde to ľudia potrebujú.. ()

Galéria (77)

Zaujímavosti (10)

  • Motocykel, na ktorom jazdí Reno Raines, je Harley-Davidson 1340 Springer Softail z roku 1989. Jeho majiteľom je Lorenzo Lamas. (m.a.t.o.)
  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)
  • Černý Hummer H1 ,kterým v seriálu jezdí Bobby Sixkiller (Branscombe Richmond), patřil ve skutečnosti hlavnímu protagonistovi Lorenzu Lamasovi. (korbitch22)

Reklama

Reklama