Reklama

Reklama

Jeremy Wade: V temných vodách

(seriál)
  • USA Jeremy Wade's Dark Waters
USA, 2019, 5 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Rybář a dobrodruh Jeremy Wade cestuje na Aljašku, aby zjistil, co se stalo s lososem čavyča - atleticky nejzdatnějším lososem na světě. (Animal Planet)

Recenzie (1)

peetrejr 

všetky recenzie používateľa

Po úžasných Riečnych príšerách tu máme toto... čakal som niečo podobné ale nie. Jeremy sa viacej zaoberá o ekológiu svetových riek ako o rybách samých. Nehovorím že mi to prekáža, ale už keď bolo neskôr večer, oči mi klepkali. Je to super že niekto upozorňuje na globálne problémy ale na to si môžem pozrieť dokument o konci planéty, Jeremy mal vybudovanú vlastnú značku akčného rybára, ktorú si teraz trochu pokazil. A keď už došlo na chytanie rýb, tak nechytil nič extra. Premárnená možnosť. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Mnohí ľudia považujú tento seriál za pokračovanie seriálu Riečne príšery (2009). No nie je tomu tak. Kým Riečne príšery sa zameriavali na záhadné útoky a úmrtia a Jeremy sa v nich snažil odhaliť nebezpečné živočíchy, ktoré za ne niesli zodpovednosť, Jeremy Wade: V temných vodách (2019) sa zameriava na objasňovanie rôznych záhad spojených s vodnou faunou, vrátane dopadov environmentálnych zmien na konkrétne druhy. (ČSFD)

Reklama

Reklama