Reklama

Reklama

Epizódy(4)

Obsahy(1)

V Larvicku na verejnosti je v skorých ranných hodinách objavená na drevenom kole napichnutá hlava mladej, 14 ročnej dievčiny z miestneho azylového centra. V roku 2017 sa obdobný prípad odohral v Hamburgu, v 2020 zas v Manchestri. Na vyriešení tohto brutálneho prípadu, sa bude spoločne s inšpektorom Williamom Wistingom (Sven Nordin) opätovne podieľať aj agentka Maggie Griffinová (Carrie-Anne Moss) z FBI, ktorá za všetkými týmito činmi vidí ďaleko vážnejší problém, ako len vyčíňanie sériového vraha... (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Daiker 

všetky recenzie používateľa

Už se neměli pouštět do třetí série a nebo to mělo být o něčem jiném..... Návrat Trinity potěší a dcera od Wistinga je ještě více otravná.... Ze začátku to vypadá na nového sériového vraha, ale vše se změní na přistěhovaleckou politiku, prodej drog a podporu terorismu..... To mi moc k severské kriminálce nesedělo.... ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Akonáhle sa to “dejovo” zvrhne opačným smerom, kedy prioritou “nie je” zločin vrážd, ale pojebané drogy, tak sa moja koncentrácia stráca v lufte. Jednoducho, nemám rád filmy, seriály, dokumenty na tuto tému. Fetky sú mi ukradnuté, nemám žiadny súcit a strácam záujem. Seriál som dopozeral zo zvedavosti, ako to celé vypáli, pričom toto je pre mňa z čisto subjektívneho pohľadu, najslabšia séria. Naopak, jediným plusom je samostatnosť príbehu ako takého a divák si môže pozrieť túto mini sériu separovane od prvej a druhej, ktoré spolu naopak - súvisia. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zhruba rovnaka uroven zabavy ako predosla seria. Stavu a i zaujimavu liniu tomu pridava akurat Carrie-Anne Moss z prvej serie. Kriminalny pripad nie je ojedinely pre tych, co maju radi krimi. Co dodava tejto serii osobitost je poludstenie a bezne zivoty vysetrovatelov. Ale scenar i spracovanie obcas posobilo trochu amatersky. 65% ()

Galéria (40)

Reklama

Reklama