Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvia je úspešná lekárka a verí, že konečne našla recept aj na šťastný vzťah. Renáta je manželka známeho spisovateľa, vo svojich kruhoch dodáva ďalším ženám odvahu a silu k lepšiemu životu, ale v jej vlastnom živote jeden osudový prvok chýba. Herečka a tanečnica Eliška stojí na začiatku dobre rozbehnutej kariéry, ale komplikuje sa jej vzťah s priateľom – muzikantom. A chlapi z horskej služby sú vždy pripravení pomôcť. Kde inde by sa mohli všetky príbehy pretnúť a vyriešiť ako v zasneženom Špindli? (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (172)

Slepejsek 

všetky recenzie používateľa

Ohlasy byly děsné, takže jsem šel do kina s očekáváním toho nejhoršího. A film nezklamal, dostal jsem to nejhorší. Místy to vypadalo jako sitcom (chyběl už jenom smích obecenstva), místy jakoby se Kameňákov přestěhoval na hory, humor místy hodně vyčpělý (klišé kolem kapely otřesně ztělesněné skamenělou kobrou a vidláckým Kohákem), herecké výkony hodně dietní - nebo spíš smutně zapadající do kontextu (viz Hrachovcová -na jedné straně sebevědomě sjíždějící divoké svahy a na druhé naprosto devotně oprašující ploditelovo cokoli jen aby se dočkala kýženého úkapu). A to všechno proložené idylickými záběry zasněžených plání (záběry krásné, ale ve filmu jen jako jakási čas nahánějící vata - asi aby si divák mohl odskočit na wEcKO, přinést nový popcorn anebo kopnout dvojitého panáka pro další přežití). Co je ovšem absolutně nejhorší je scénář. Že neumí vystavět příběh, to už mne nepřekvapuje, ale že už nedokáže vyrobit ani ty vymyšlené situace? Vezměte si třeba linii doktorky Silvie (Hana Vagnerová) a její účast u zásahů horské služby. Sakra v čem se tak lišily, že u prvního ji tvrďácký náčelník shodil jako pipinu a u druhého prohlásil za platnou? Pravda, v tom druhém případě nevykřikovala, že je doktorka...). A mohl bych pokračovat - ztracená dcera "na pokraji života a smrti", "drama" nevěry a další výhřezy... ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

já v tomhle případě půjdu trochu proti proudu.Po prvním strašidelném díle jsem očekával velký špatný a ani jsem nečekal že to budu schopný dokoukat,ale opak je pravdou.Jasně,ani druhý Špindl není dobrý film,ale ani zdaleka mi nevadil tolik jako jednička.I přes místy toporné dialogy a navzdory tomu,že často působí jako slepenec náhodných scén a záběrů totiž tu a tam vykoukne dobrý a povedený vtip a nakonec těch 109 minut uteklo rychleji než sem čekal.Samozřejmě i nadále nevěřím tomu,že největším lamačem dívčích srdcí a dobyvatelem dámských kalhotek by měl být někdo jako Kohák (popřípadě Roman Skamene),ale co už...40% ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Zase pojdem proti vacsine,ale nebudem sa pretvarat,aj dvojka,aj ked v inom hereckom zlozeni sa mi pacila,ako komedia to fungovalo dobre,pribeh bol v pohode,jedine,co mi vadilo,bol ten zensky klub ci co to boli zac,lebo boli neskutocne trapne a ten vreskot a debilne reci si mohli tvorcovia odpustit,ale aj tak stvorku udelim...:-) ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Špindl 2" je v mojich očiach nefunkčný film. Nemyslím si, že ide o úplne najhorší film, čo som kedy videl a myslím si, že aj rok 2020 už priniesol horšie počiny. No jednoznačne platí, že to pôsobí lacno, amatérsky a odflákntuo. Osobne mám s filmom 2 závažné problémy, ktoré mu bránia dostať sa čo i len do priemeru. Vezmime si už len prvý "Špindl". Hoci si nemyslím, že išlo o dobrý film, tak minimálne mal dej, mal príbeh a pôsobilo to celkom sústredene. Film potrebuje hlavnú dejovú líniu, ktorá je dopĺňaná vedľajšími dejovými linkami. V tomto filme však máme asi 5 hlavných dejových línií a film sa ani na jednu nevie poriadne sústrediť. Najviac sa k tomu priblížili asi v príbehu Renáty a Martina. A ich dcéry Aničky. Hoci z toho stále nemám feeling hlavnej dejovej línie, tak pokus tam nejaký bol. Možno. Lenže okrem toho Renata tam má aj svoje kurzy, ktoré mohli ísť z toho filmu úplne von a o nič by sme neprišli. Možno s výnimkou hlášky - "Dýchame vagínou". Silviin príbeh si zaslúžil oveľa viac priestoru a mám pocit, že Hana Vagnerová pôsobí asi zo všetkých postáv najviac prirodzene. Jej reakcie, spôsob akým rozpráva, nepôsobí to všetko tak zúfalo amatérsky. A potom je tu zvyšok. Vítkov príbeh mohol ísť z filmu kompletne von, vzťah medzi Šárkou a Ctiradom tu mohol byť tak trošku bokom, príbeh nymfomanky mohol ísť takisto von. Ušetrili by sme čas na veci, ktoré pôsobili aspoň trošku zaujímavo. Možno sa dalo aj trošku viac venovať tým chlapom v krčme. S nimi bola občas celkom zábava a dobre sa počúvali. Obzvlášť Pavel Rímský. A už som tak trošku naznačil aj môj druhý problém. S výnimkou Hany Vagnerovej tu dokopy skoro nikto nepôsobí prirodzene. Dialógy pôsobia papierovo a scénky sú často maximálne nafúknuté. Málokedy máte pocit, že to pôsobí úprimne. A z toho potom všetko pôsobí ako keby sa príliš tvorcovia snažili. Občas som sa zasmial, no viackrát som mal pocit, že film bol stelesnenie trápnosti. A tých pár dobrých momentov za váš čas nestojí. Myslím to úprimne. Hodnotenie: D ()

DarkDemon odpad!

všetky recenzie používateľa

Výrazně horší než jednička a to je co říct. Tohle už ani není film, ale sled scének, kde jedna je tupější než druhá. Nemá smysl cokoli a kohokoli rozebírat, nebo se snažit něco vyzdvihnout ... vůbec to nestojí za námahu. Zajímalo by mě jestli si to alespoň vydělalo na náklady, ta hrůza nepatří do kin, možná pozdě v noci na TV Barrandov. ()

Galéria (209)

Zaujímavosti (6)

  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené