Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvia je úspešná lekárka a verí, že konečne našla recept aj na šťastný vzťah. Renáta je manželka známeho spisovateľa, vo svojich kruhoch dodáva ďalším ženám odvahu a silu k lepšiemu životu, ale v jej vlastnom živote jeden osudový prvok chýba. Herečka a tanečnica Eliška stojí na začiatku dobre rozbehnutej kariéry, ale komplikuje sa jej vzťah s priateľom – muzikantom. A chlapi z horskej služby sú vždy pripravení pomôcť. Kde inde by sa mohli všetky príbehy pretnúť a vyriešiť ako v zasneženom Špindli? (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (172)

mosnak odpad!

všetky recenzie používateľa

Jo, tak tohle nakonec vyhrává rubriku nejhorší film roku 2020. Jestli ženská na vrcholu byla splaška, tak tohle porazí i Roman pro pokročilé a Léto s getlemanem. Nic nefunguje a ničím tento pokus o film nezaujme. A Kateřina Hrachovcová (nebo jak se teď do prdele jmenuje) je vyloženě ESO v rukávu filmařů. Jak píšu, jedna se o hnus tohoto roku - mínus 10% (-10%) ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

KINO BENEŠOV - Uff, bylo to zlé. Tolik českých neherců, osobností ze světa showbyznysu nebo sportu hrající s průměrnými, seriálovými nebo špatnými herci. To přece nemůže fungovat. A taky, že to nefungovalo. Trochu mi hlava nebere, co pana Balaše vedlo k natočení tohoto "skvostu". Vždyť on je tanečník, ne filmový režisér. Podle toho to taky tak vypadalo. Humor nevtipný, dialogy na (někdy za) hranou trapnosti a divoký hudební a filmový střih. Znovu se na to podívám až budu hodně pod parou. 30% ()

Reklama

DarkDemon odpad!

všetky recenzie používateľa

Výrazně horší než jednička a to je co říct. Tohle už ani není film, ale sled scének, kde jedna je tupější než druhá. Nemá smysl cokoli a kohokoli rozebírat, nebo se snažit něco vyzdvihnout ... vůbec to nestojí za námahu. Zajímalo by mě jestli si to alespoň vydělalo na náklady, ta hrůza nepatří do kin, možná pozdě v noci na TV Barrandov. ()

Renton 

všetky recenzie používateľa

Kterej vůl zvedl tu průměrnou první prapárnu na Českých horách a vytvořil k ní dvojku? Nacpal tam spoustu toho, co si myslel, že je in, ale přelila to spousta hrůz, které vidět nepotřebujete. Celé je to vyčpělé a po filmové stránce, především režijně, šíleně amatérské. Promiň, promiň, promiň, je to sračka! ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Zase pojdem proti vacsine,ale nebudem sa pretvarat,aj dvojka,aj ked v inom hereckom zlozeni sa mi pacila,ako komedia to fungovalo dobre,pribeh bol v pohode,jedine,co mi vadilo,bol ten zensky klub ci co to boli zac,lebo boli neskutocne trapne a ten vreskot a debilne reci si mohli tvorcovia odpustit,ale aj tak stvorku udelim...:-) ()

Galéria (209)

Zaujímavosti (6)

  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)
  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)

Reklama

Reklama