Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už od detstva riešia Shaggy Rogers, Fred Jones, Velma Dinkley a Daphne Blake záhady po celom svete so Shaggyho maznáčikom, Scoobym-Doo, ale ich najväčšia záhada ešte len príde, keď Blue Falcon najme Shaggyho a Scoobyho, aby zmaril úsilie Dicka Dastardlyho spôsobiť psiu apokalypsu. (Continental film)

Videá (3)

Trailer 7

Recenzie (75)

Melios 

všetky recenzie používateľa

/SPOILERY!/ Nevidím motiváciu filmárov pretáčať slávne klasiky pre moderné publikum, keď im to ani poriadne nezarobí. A v tom presne pohorela ďalšia nevýrazná CGI prerábka slávneho seriálu menom Scoob. Ak niekto chcel pošpiniť dobré meno dvojici Hanna-Barbera, dalo sa to spraviť aj lepšie než len spraviť generický príbeh plný mŕtvych MEMES, trendov, ktoré už v túto chvíľu sa dajú považovať za mŕtve, alebo nepatrických a zle napísaných kameo rolí. Taký Emoji Movie v kocke. Mám len jednu otázku. Prečo by niekto skúšal prerobiť Scoobyho do 21. storočia? Veď 70. roky tomu priam vyhovujú! Ak mám byť úprimný ani neviem, prečo tomu filmu dávam tri hviezdy. Za narážky na Tinder, Facebook, Simona Cowela a iných pre film nepodstatných vecí to asi nie je. Skrátka ide tu o rovnaký pokus o aký sa pokúsila aj feministická verzia Ghostbusters. Spraviť sa neskutočne trendy, funky a cool ako to len najviac ide. Lenže o tom Scooby Doo nikdy nebol. Nikdy nebol o príšerne detinských vtipoch a skutočných príšerách. Scooby bez Záhad s.r.o. nie je nič. No a totálne ma dostalo spojenie celého Hanna-Barbera univerza. Ja osobne som nepotreboval mať Flinstoneovcov v jednom vesmíre spolu so Scoobym. Trailery vyzerali inak naozaj sľubne. VERDIKT: Nový pokus vzkriesiť 50 rokov starú frančízu sa opäť nevydarilo a po pár hodinách si už ani nebudete pamätať, čo ste videli. V tomto prípade som za to rád. 51% a Známka: C- ....Tomuto filmu nepomôže už ani nostalgia.... ()

drackula 

všetky recenzie používateľa

Som obrovský fanúšik predlohy. Zbožňujem strhávanie masiek a legendárne “Rozdelme sa!”. Užil som si tak iba úvod a zopár momentov v závere. Inak ide o priemerný animák, ktorý deti pobaví infantilným humorom, ale fanúšikov predlohy tragicky unudí. Je to škoda, lebo remeselne je tento animák spracovaný kvalitne a bol tu obrovský potenciál na vybudovanie kvalitnej série, prípadne novej inkarnácie seriálu. 60% ()

Reklama

Toren 

všetky recenzie používateľa

5/10. Fajn animák. Ale ne úplně dobrej Scoobyho film. Tvůrci sice dělají fanouškům radost odkazy a narážkami na starší projekty (ať už vizuálně, scénami, tak třeba zvukovými efekty), ale zároveň se snaží nový příběh posunout kupředu. A je to ke škodě. Záhady s.r.o. tu jsou jen z počátku a fakt, že je parta z velké porce scénáře rozdělena... prostě bolí. Stejně jako skutečnost, že se nový film snaží svést na vlně superhrdinů a nadpřirozených jevů. Tahle modernizace původní detektivní látce příliš nesedí. Škoda, neboť jinak je to slušná práce. ()

petikacka 

všetky recenzie používateľa

Vzhledem k tomu, že chodíme s človíčkem pravidelně do kina, tak mám celkem přehled...Tenhle animák se podle mě moc nepovedl...Nejdříve to vypadalo, že to bude "před" serošem, ale nakonec se z toho vyklubalo něco z dnešní doby, ale ukradené z minulosti...Pár hlášek bylo dobrých, ale to je tak všechno...Ani žádný filozofický přesah, no prostě taková jednohubka pro malé děti...Za mě 50% ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

„Scoob!“ zachytáva začiatok celého známeho príbehu – ako sa spoznali Shaggy a Scoob a ako vznikla a dala sa dokopy známa partia – a to všetko v moderných šiat. Príbeh samotného celovečerného animáku je akýsi „Crossover“ (z každého berieme niečo), kde sa objaví niekoľko postáv, známejších z iných seriálov (napr. Dick Dastardly). Centrom pozornosti je priateľstvo a zdôraznenie dôležitosti tejto veci – nato duo Shaggy/Scooby sú veľmi dobrým príkladom. Zvolený koncept by mohol byť aj kreatívnejším – ani v danej forme neboli využité všetky možnosti na dosiahnutie lepšieho výsledku. Každopádne drobné vtipné momenty a odkazy na moderné veci/osoby, ako aj odkazy na veci zo seriálu Scooby, tvoria celkom vydarený mix a nebudú vás nudiť. Vizuálna stránka je na mňa už trošku príliš moderná a umelá, ale mladším pozorovateľom to pravdepodobne vadiť nebude. Suma k sumáru – „Scoob!“ bude slušným moderným doplnkom v univerze príbehov o Scooby a jeho priateľov, no v žiadnom prípade to nejako nerozšíri (ani obsahovo, ani vizuálne). Predpokladám však, že to tvorcovia ani nemali v plánu. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (14)

Reklama

Reklama