Reklama

Reklama

Temná legenda 2

  • Česko Městská legenda - Poslední záběr (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Na filmové katedře univerzity Alpine probíhá mezi studenty ´vražedný boj´. Nejlepší filmová ročníková práce získá cenu Hitchcocka a kromě toho tvůrce čeká i angažmá v Hollywoodě. Amy udělá všechno proto, aby cenu získala právě ona. Členy jejího štábu však jednoho po druhém vraždí záhadný vrah. Teď musí Amy odhalit vraha dříve než se i ona sama stane součástí krvavé městské legendy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (64)

Danny F. 

všetky recenzie používateľa

Tak stejně jako předchozí díl je i tento slaboduchým hraním si na něco co už zde bylo a v mnohem lepším podání. Po scéně kdy byla vyhřeznuta ledvina a následně oknem uťata hlava mladé dívce, jsem se těšil že půjde v tomto pokračování o dost dobré, detailnější a krvavější vraždy. Ale chyba! Nic takového nenásledovalo. Druhý díl postráda něco co má první a první postráda něco co má druhý. Tak nevím. 30% ()

WolfR 

všetky recenzie používateľa

Zbytečné pokračovaní už tak podprůměrné vyvražďovačky Temná legenda. Příběh je špatný, herci nezajímaví, mordy nudné, závěr očekávatelný a opět chybí pořádný vrah nebo záporák. Řekněte mi někdo ksakru, proč tenhle druhý díl vůbec vzniknul?! Komu se to povede, dostane ode mě búra. 1 hvězda za úctu k Hitchcockovy. ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Ukážka prečo degradovali 90s williamsonovské slashery a prakticky do štyroch rokov vymreli. Ten neustály whodoneit fetiš ich zabil. Miesto toho, aby film nadviazal na predošlý dej a budoval mytológiu, prichádza s novou zápletkou a novým vrahom. Ach áno zápletka. Nielen že je dementná predstava o tom, že na filmovej katedre skoro každý točí brakové horory, no v živote som nevidel dementnejší motív vraždenia ako tu. To by nedali do scenára ani tvorcovia To je vražda, napísala... ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Tak táto svižná vyvražďovačka ma presvedčila viac ako jej predchodkyňa. Takto má vyzerať riadna killovačka. Scenár nehýri originalitou, ale prevedenie je super a konečne "mestské legendy" dostali ten správny odev. Skrátka som mal pocit, že sa pokojne môžem prebudiť vo vani plnej ľadu a nemať nejaký ten orgán... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Toto bolo moje druhé stretnutie s filmovou sériou "Urban Legends". Pred pár týždňami som náhodou zhliadol "Temnú legendu 3: Krvavá Mary". Bol to celkom dobrý teenagerský duchársky revenge horror. Príjemne ma prekvapil. Preto som si povedal, že dám tejto sérii ďalšiu šancu a zohnal som si druhé pokračovanie, ktoré nesie podtitul "Posledný záber". Tento krát to nebola duchárčina, ale slasher. Avšak príbeh o študentke filmárčiny, ktorá sa rozhodne natočiť horror a popri tom začnú skutočne umierať ľudia ma nebavil. Vrah v šermiarskej maske ma veru nevydesil. Oproti "Temnej legende 3" sa mi to zdalo o hodne slabšie. * ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (8)

  • Ve filmu můžeme vidět na stole profesora Solomona (Hart Bochner) stát obrázek jeho rodičů. Ve skutečnosti se jedná o fotografii rodičů režiséra Johna Ottmana. (Avalon820)
  • Anson Mount, který ve snímku ztvárnil Tobyho, se původně ucházel o roli Travise Starka/Trevora Starka. (Avalon820)
  • Původně bylo naplánováno, že natáčení proběhne v kampusu University of Western Ontario. Vedení školy však nevydalo tvůrcům svolení, a to z důvodu násilné povahy filmu. Nakonec se tedy natáčelo v kampusu Trent University v Peterborough v Ontariu. (Avalon820)

Reklama

Reklama