Reklama

Reklama

Temné léto - Série 1 (2019) (séria)


Tok lidí (S01E01)

(epizóda)

VOD (1)

Vypukla zombie apokalypsa a zavládl chaos. Rose přišla o rodinu, Ryan se snaží zorientovat a zoufalý člověk najde novou podobu. (Netflix)

Recenzie (9)

FaithZombie odpad!

všetky recenzie používateľa

Něco tak ohavně zbytečného, ohraného, klišovatého a hloupého by v dnešní době vznikat snad už nemuselo. Milion postav, každou vidíme na pár minut, všechny jsou vám buřt a všichni chtějí na stadion. Pro mě za mě. Já v tomhle pokračovat určitě nebudu. Pokud chcete zombíky, má Netflix v nabídce tisíckrát zajímavější věci. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ako pilotný diel postačujúce, zatiaľ sa zbežne zoznámime s ústrednými postavami filmu, snáď sa tvorcom v nasledujúcich epizódach podarí lepšie vysvetliť príčiny vzniku yombie apokalypsy a nebudú mlátiť iba prázdnu slamu, ako sa tomu vo filmoch či seriáloch s touto tématikou často stáva. Na druhej strane práve filmov, v ktorých sa vyskytujú zombíci je pomerne veľa a chce to poriadne sa zamyslieť, aby ste prišli s niečím novým, čo nebude vyzerať ako niekoľkokrát videné klišé. ()

Benjamin-L 

všetky recenzie používateľa

Na začátek klidný rozjezd, propojené úvodky postav docela zajímavé, snad si brzy najdu oblíbence. Doufám že se příběh ještě zajímavým způsobem prohloubí. ()

Sayko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dobrý začátek průměrného béčka. Nic extra originálního, žádné soucítění a vžití se do postav, jednoduchý příběh, ale docela fajn atmosféra. Uvidíme, kam se děj posune dál. ()

Reklama

Reklama