Reklama

Reklama

Dempsey a Makepeaceová

(seriál)
  • Česko Dempsey a Makepeaceová (viac)
Akčný / Krimi / Dráma / Mysteriózny
Veľká Británia, (1985–1986), 24 h 46 min (Minutáž: 44–96 min)

Tvorcovia:

Tony Wharmby

Hudba:

Alan Parker

Hrajú:

Michael Brandon, Glynis Barber, Ray Smith, Tony Osoba, Nick Brimble, John Terry, Caroline Bliss, Simon Crane, Mark Ryan, Gaby Dellal, Amanda Pays (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Newyorský policajt James Dempsey má v Anglicku posilniť elitnú jednotku ako partner seržantky Harriet Makepeaceovej. Ich vyšetrovacie metódy sú veľmi odlišné, ale spolu tvoria skvelý tím. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (218)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Musel jste zabít pět chlapů? Nemohl jste zabít jednoho a čtyři zranit?" Bývaly časy, kdy jsem chtěl bejt drsnej jako poručík Dempsey a zároveň si užívat výměnu tělesných tekutin s dokonalou seržantkou Makepeaceovou. Teď už jsem velkej, ale do poručíka mám stále stejně daleko a nic podobnýho seržantce mou postel taky nikdy nenavštívilo. Nevadí. Já nezávidím. Já se jen bavím a to mi s touhle dvojkou jde velmi dobře. ()

nervoznideda 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

už si tento zeriál pouštím po xté 30 let stále skvělý vtipný prostě úžasný deda :-) dempseyovi už je 70 a kočce 60 toto letí , ale to vůbec nevadí mě je 75 a tak se bavím a žiji s nimi a moc mě to těší deda :-) všichni 3 byli skvělí škoda Spikingse že zemřel v 55 to se nesluší deda :-) tak v tomto dílu (řidič) zeriálu hraje orchestr acker bilka a toho, miluji cizinec na pobřeží , ta skladba je fantastická a acker taky honza:-)už ho poznám ve 21´´deda prima:-) ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Tak tomuto hovorím seriál a na 80.roky to bola fakt jazda z nezabudnuteľnou dvojicou policajtov a vyšetrovateľov Dempseya a Makepeacovej v podaní Michaela Brandona a Glynis Barber, plus samozrejme neopomeniem ich neústupného šéfa Gordona toho hral Ray Smith. A na Anglickú produkciu jednoznačne jeden z naj seriálov čo tam vznikli. ()

vox_populi 

všetky recenzie používateľa

funguje to na 100% i po 34och rokoch!!!...a určite to nie je len tým najlepším dabingom v celej histórii Č-S dabingu...len dve veci mi tam vadili - nažehlené puky na džínsoch a židovská svadba v predposlednom dieli (dcéra klenotníka-zločinca si brala syna šéfa filmovej produkčnej spoločnosti Warnera) ()

Baroque 

všetky recenzie používateľa

tento seriál nestratil nič na sile. farkaš a magálová dali v dabingovom poňatí hlasu tejto dvojici to ideálne TO. typický polodrsný fešák a pôvabná bloncka so skrytou tvárou... tomu skoro nič nechýba. dnes sa nič poriadne netočí. mnoho fanúšikov bolo otvorene nadšených tým, že sa títo dvaja dali naozaj dohromady (aj keď to bolo a je divoké). je to ďalší z kultov. zaslúži si aspoň **** ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (14)

  • Titulná skladbu seriálu s názvom "Blind Eye" nahral orchester The South Bank. (Raccoon.city)
  • Michael Brandon (Dempsey) a Glynis Barber (Makepeacová) trvali na tom, že budou sami natáčet i ty nejnebezpečnější scény a striktně odmítali dublování kaskadéry. Oba herci totiž měli skvělou fyzičku – Michael ze závodního běhu, Glynis z atletiky. Nakonec nenatáčeli jen extrémně nebezpečné scény, které jim zakázala pojišťovna. (Komiks)
  • Seriál sa pôvodne vysielal na Slovensku aj v Česku v slovenskom znení (réžia Ján Šuda, ČST/STV 1989-1992). Až v roku 2002 vznikol český dabing (réžia Jiří Kvasnička, Česká produkční 2000 a.s.) a od tohto roku sa už slovenské znenie na českých okruhoch nevysiela. (Piri)

Reklama

Reklama