Reklama

Reklama

Nedotknutí

Trailer 1

Obsahy(1)

Traja mladí muži so zdravotným postihnutím (Grant Rosenmeyer, Hayden Szeto a Ravi Patel) utekajú od svojich až príliš starostlivých rodičov na výlet do bordelu v Montreale, kde poskytujú služby zákazníkom so špeciálnymi potrebami. Na túto cestu sa s nimi vyberie Sam (Gabourey Sidibe), zdravotná sestra, ktorá pomáha odviezť chlapcov za hranice, aby si splnili svoj sen a prišli o panictvo. (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (35)

J.F.B. 

všetky recenzie používateľa

"You're right, ma. Twenty-four years old, you're washing my balls. It's perfectly normal." Zrovna když jsem postrádal tu správnou indie filmovou atmosféru, tak se mi jí bohatě dostalo v odysei (pouti) dvou vozíčkařů a jednoho slepce (a nezapomínejme na jejich velmi impozantní ošetřovatelku) za cílem, který, jak doufají, změní jejich životy. Výborná kombinace humoru a dramatu, nechybí ani velmi dojemné scény. Hlavní hrdinové jsou skvěle obsazení a opravdu si dokáží získat sympatie. Film správně odsýpá, nenudí a má také velmi povedený soundtrack (♪♫). Výtečný oddychový filmeček. "Operation Copulation is a go." ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

„Výlet byl ale jinak úžasnej. Jak se říká: není to pořádná jízda, pokud se někdo nevrátí v pytli.” - Snímek Come As You Are vypráví o vážných věcech s nadhledem a dost štiplavým humorem, který v daných místech opravdu funguje. Tedy alespoň já jsem si ten road trip tří tělesně postižených mládenců do bordelu docela užila. A kupodivu to na mě v závěru zafungovalo i po emocionální stránce. (80%) ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Neznamy reziser Richard Wong natocil krasny film o zdravotne postihnutych ludoch a ich ceste za dobrodruzstvom. Z hercov mu kyvli na spolupracu Grant Rosenmeyer /Hra penez 2016/, dalej Kanadan Hayden Szeto, Ravi Patel a Gabourey Sidibe /Precious 2009/. Tvorcovia netlacia na pilu, scenaristicky je to kvalitne. Ako som si pozeral, je to Wongov treti film, mozno asi pravdepodobne sa zrodil dalsi rezisersky talent, rozhodne budem sledovat jeho tvorbu  : 72 % ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ako som tak sledoval tento film, stále som mal väčší pocit déjà vu, až mi napokon došlo, že som to už videl - v 8 rokov staršom belgickom prevedení Hasta la vista!. Keď to tak porovnám, tak sa to originálu držalo dosť výrazne, ale v tejto americkej verzii sa mi minimálne postavy zdali o kus sympatickejšie. V tom belgickom origináli to boli čistí tragédi, no táto trojica pôsobila aspoň vizuálne pohľadnejšie. Celkovo mám pocit, že táto americká verzia sa mi páčila v celkovom merítku o kúsok viac, no napriek srdcervúcemu záveru tomu viac ako 3* nedám. Nemôžem si pomôcť, ale táto téma a námet ma nijako nedokázali chytiť za srdce, aj keď s chlapcami samozrejme súcitím... ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Originál som nevidel, ale je to len otázka času, kedy sa k nemu dostanem. Americký remake je ale veľmi slušný. A to hneď z niekoľkých dôvodov. V prvom rade je správne ujetený. Každá jedna eskapáda ma v sebe nielen wtf moment, ale aj akúsi úsmevnú atmosféru. Druhým kladom je, že je to miestami civilné a tým pádom to dáva divákovi priestor zažiť skutočné emócie. Práve tieto momenty to posúvajú do ľudskejšej roviny. Ľudskejšej v zmysle empatie, ktorá nás núti rozumieť a byť s postavami smutný a zároveň aj veselý. Určite sa to nevyhne tradičným klišé, ale ten mix humoru a úprimnosti je tu skvelo vyvážený. Veľmi prekvapil Ravi Patel. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • Majiteľa vo filme spomínaného podniku (Le Chateau Paradis) si zahral skutočný Asta Philpot, ktorého životný príbeh sa stal námetom pre tento film. (maestrotatum)

Reklama

Reklama