Reklama

Reklama

Dimitri Vegas & Like Mike vs DVBBS & Borgeous - Stampede

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Belgicko / Kanada / USA / Holandsko, 2013, 3:05 min

Recenzie (3)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Čajočky v spodnom prádle a do toho jeden papo. A zrejme mu to je ´´ľúto´´. Ale kde sa začína skutočnosť a kde fantázia? ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Chlápek s harémem je v sedmém nebi. V praxi ti největší nadsamci- děvkaři skončí maximálně u harému se ženami oddělenými tunelem, aby o sobě nevěděli a přebíhá nahý. Píseň se mi zdá úplně stejná jako předchozí od této kapely. ()

Reklama

LuiCJ 

všetky recenzie používateľa

Stampede od belgických hudobníkov Dimitriho Vegasa a Likea Mikea, kanadskej dvojice DVBBS a amerického DJ/producenta Borgeousa je priamým pokračovaním známej skladby TSUNAMI. Opäť však na nej pracoval aj jeden “ghost producer” - KSHMR. Áno, americký hudobník pracoval na obidvoch týchto dielach, ktoré sa veľmi na seba podobajú. Videoklip je však veľmi zvláštny. Nehovoriac o tom, že nápad sa opäť dal lepšie využiť (rok 2013, od videoklipov SPINNIN’ RECORDS sa nedalo veľa očakávať) je príbeh dosť divný. V prvej polovici to vyzerá ako klasický klip od holandského vydavateľstva z roku 2013, no od tej druhej akoby sa tvorcovia pokúšali dať tomu nejaký príbeh s “myšlienkou”. Záver to isté. Úlohu to z určitého pohľadu spĺňa, stále mi to však pripadá ako len jeden z ďalších tuctových SP videoklipov. ()

Zaujímavosti (1)

  • Na skladbe pracoval aj známy americký hudobník KSHMR. [Zdroj: Wikipedia] (LuiCJ)

Reklama

Reklama