Reklama

Reklama

Kým nás smrť nerozdelí

  • Slovensko Pokiaľ nás smrť nerozdelí (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Steve Tobias (Michael Douglas) pracuje ako tajný agent CIA na veľkej akcii, pri ktorej sprostredkúva predaj ruskej atómovej ponorky francúzskemu gangstrovi Thibodouxovi (David Suchet). Do akcie mu však zasiahne pripravovaná svadba syna Marca (Ryan Reynolds), na ktorého nikdy nemal čas. Situáciu navyše skomplikuje nič netušiaci otec nevesty Melissy (Lindsay Sloaneová), usporiadaný lekár Jerry Peyser (Albert Brooks). Ten sa po boku budúceho príbuzného načakane ocitne v svete zločinu. Oboch mužov prenasledujú aj agenti FBI. Pod vplyvom divokých udalostí sa povahovo odlišní muži sa nakoniec zblížia a spoločne čelia nebezpečenstvu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (151)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Práve zmlátil na záchode človeka! A to ani nehovorím o tom, prečo na ten záchod išiel.“ Skôr 60%, ale srdiečko káže inak. Šesťdesiatročný frajer Michael Douglas rozohráva ako najnamakanejší špión (minimálne Spojených Štátov amerických) vtipnú partiu, v ktorej je mu (takmer) vyrovnaným partnerom režírujúci herec Albert Brooks ako „ufňukaný tučko cez nohy“, ktorého dcéra sa vydáva za Michaelovho syna (talentovaný Ryan Reynolds). Ale kým príde svadba, všeličo sa zomelie, vrátane pôvabného Davida Sucheta ako „homosexuálneho francúzskeho pašeráka“. Šikovný scenár Eda Solomona (Muži v čiernom, ehm) nás nešetrí a okrem nabúchaných pesničiek ponúka zručné akčné scény, solídne triky, vtipné dialógy v čele so suchým Douglasom („Jerry, bojím sa o teba. Nevyzeráš dobre.“) a vydarené situačné scénky (ľadvinka, červené plavky, lietadlo Barbry Streisand). ()

MiD 

všetky recenzie používateľa

Nevím, ale asi patřím mezi málo jedinců, kteří tuto opravdu dost trapnou komedii ohodnotí méně než 3 *. Nejen, že scénář sám o sobě je jednoduchý (postavený na hlavu), scény jsou humorné asi jako pohřeb vašeho psa, ale naprosto mi do tohoto filmu neseděl herec Michael Douglas v roli agenta CIA. Byl jsem naprosto "fascinován" tím, že tato hollywoodská hvězda hraje v tomto naprosto céčkovém filmu. Taktéž David Sucher, který hraje homosexuálního mafiána, se v tomto filmu zrovna nevyznamenal. Kromě jedné hlášky z celého filmu ("táhnou se za náma jako smrad z přezrálého sýru") jsem ve filmu nenašel nic jiného, než naprosto ulítlého Alberta Brookse, ke kterému se role komika hodí, pár otřesných akčních scén, nudné vtipy a Michaela Douglase, který děj drží jakž takž nad hladinou... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Kdo bude u letadla poslední, nese 170 milionů přes celnici." Agent Steve Tobias mě baví. Takovýho tátu bych chtěl mít. Sperma na početí pošle poštou, raketomety prodává na dluh, má pochopení pro stydlivej měchýř, světla na semaforu bere jako návrh a nic pro něj není problém. S úsměvem řeší nenápadnou FBI, obchodníka se zbraněmi, zradu i svatbu. A já se při tom bavil. Tohle je prostě pohodovka podle mýho gusta. ()

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

Skvělá zábava, parádní akce, Michael jako vždy vůdce smečky s takovou samozřejmostí, s jakou skoro denně křižuji nebezpečnou dvacetiminutovou cestu MHD napříč nejohroženějším městem světa.☺Vážně u něj a pár dalších borců z jeho generace lituji, že je čas tak neúprosný a co bude, až už nebudou točit. Co na tom, že stárneme všichni, když ne všichni najednou. Nespravedlnost byla a bude. ()

BMAJTZ odpad!

všetky recenzie používateľa

Podle mistniho hodnoceni docela tapu jestli jsem nevidel nahodou uplne jiny snimek. Nicmene tohle byla hruza ze uz to snad ani byt horsi nemohlo. Nebylo to ani trochu vtipne. Nemelo to zadny poutavy pribeh o originalite mluvit nejde vubec. A ani jakykoli naznak herectvi treba od Michaela Douglase jsem hledal marne. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (2)

  • Začátek filmu byl natáčen v ČR. (I.T.I.S)
  • Pracovní název filmu byl Til Death Do Us Part. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené