Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď sa ziskuchtiví projektanti rozhodnú zničiť lesné detské ihrisko, zjaví sa mýtický duch, aby im pomohol. Za indiánskeho ducha sa však prezliekol milovník a ochranca prírody McKenna (Chuck Norris), ktorému sa nepáči, ako sa stavebná spoločnosť správa k prírode a neberie ohľady na potreby iných. Na McKennu poštvú aj šerifa Ramseya (Max Gail), aby tvrdohlavého muža nejakým spôsobom „eliminoval... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (57)

Orlau32 

všetky recenzie používateľa

Vzhledem k tomu, že se jedná o rodinný film, ale spíše pro děti, tak nemohu být tak přísná. Dá se to vidět a děti tam mají čáry a kouzla a také legrační situace, jak potrestat špatné a bezcharakterní lidi. Já si myslím, že největší umění je právě udělat "napínavý" film pro děti. K tomu měl posloužit i CHUCK NORRIS, který tam (bohužel) nevystupuje jako hrdina, ale jako dobrý lesní duch. No, dětem se to určitě bude líbit. ()

Wbcko odpad!

všetky recenzie používateľa

Jak moc dementní počin zálesák je, jsem si naplno uvědomil až ve chvíli kdy jsem se snažil někomu odvyprávět děj. Tenhle film nemá naprosto nic. Je to totální slátanina, kdy se střídají dlouhé záběry na pilu s dramatickou hudbou v pozadí se scénami kde se chuck norris s mimikou člověka po transplantaci obličeje, mění z medvěda do ochránce lesa a dost neohrabaným způsobem neutralizuje zlé těžaře dříví. Navíc je to celé dělané jako pohádka. Prostě všechno špatně. ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Film, který nikdo na place nemohl brát vážně a v rámci bizarní zábavy na alkoholovém večírku se může jednat o nejlepší Norrisovku vůbec. Film tak špatný a směšný až je zábavný a otrlý nebo alkoholem sťatý divák zde najde desítky nezapomenutelných scén (zastavení motorovky holou rukou je dodnes jeden z nejpopulárnějších meme). ()

soukyd33 

všetky recenzie používateľa

Poznámka: Film má na něco poukázat. Na co, to už máte zjistit samy. Velmi zajímavý film, plný krásných příběhů. 🤔👍🙂 Určitě stojí za shlédnutí. Postavit se proti bezpráví. Film má zajímavou atmosféru, a ta se táhne celý film. 👍 Poznámka: Přesně takové ochránce bychom dnes potřebovali. Doporučuji. Hvězdiček 4 ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to úplne priemerný film s Chuckom Norrisom, ktorý patrí medzi jeho najhoršie filmy. Má podpriemerný príbeh o skupine detí, ktoré sa na výlete v horách dostanú do sporu s drevorubačmi, ktorí majú v pláne zničiť veľkú časť hory, ale deti sa im v tom snažia zabrániť a pomáha im v tom aj duch miestneho indiána v podaní Chucka Norrisa. Samotný základ nie je úplne najhorší, ekologickú tématiku mám rád, ale tu je to podané priamo len pre detského diváka. So spracovaním tiež nie som moc spokojný, skoro všetko čas je venovaný deťom a scény s nimi nie sú moc zaujímavé a často aj nudné. Norris tu až tak moc priestoru nemá, ale práve scény s ním sú jednoznačne tým najlepším z tohto filmu. Súbojov nie je najmenej a samozrejme Norris má na svojom konte aj lepšiu akciu, ale kedže sa jedná o rodinný film, tak som s ich kvalitou spokojný. Kvôli žánru v nich nikto neumrie a ani nič drsnejšie sa v nich neudeje, ale Norris stále s nejakým dobrým kopom alebo úderom nemá problém. A záporáci sú podľa očakávaní tragickí a všetky ich dialógy sú na tom rovnako. Myslím si, že ako film pre deti s ekologickou tématikou je Zálesák celkom dobrý, takže svoj účel splnil, ale zároveň je to len film na jedno pozretie, ktorý fanúšika Norrisových akčných filmov moc nezaujme. Objektívna kvalita filmu- 50%, film sa páči mne na 52%. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v Hood River, v Lost Lake, v Mount Hood a v Parkdale v Oregonu. (rafix)

Reklama

Reklama