Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charley je bývalý reportér, který přišel o svoji práci kvůli alkoholu. Pokusí se znovu požádat o práci v novinách, kde dříve pracoval. Od redaktora dostane poslední šanci, ale pod podmínkou, že přinese velkou zprávu, a tou má být vražda. (zdeny99)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. V poradí druhá epizóda zo siedmej série nesie názov "Last Respects" (Posledný pozdrav). V roku 1996 ju natočil režisér Freddie Francis. Príbeh o prekliatej opičej packe, ktorá dokáže svojmu majiteľovi splniť tri želania. Dostane sa do vlastníctva troch sestier, ktoré prevádzkujú krachujúci obchod s magickými predmetmi. Šťastie im však neprinesie. Ich vzájomné nezhody, nevraživosť a chamtivosť ich privedú do záhuby. *** ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tri sestry zdedia po svojom otcovi obchod s kuriozitami z celého sveta no ci záujem sa upiera najmä na jednu z nich, ktorá dokáže splniť ľudské priania...obsah epizódy ktorý je uvedený na tejto databáze patrí 12 epizóde tretej série s názvom Deadline. ()

Reklama

Reklama