Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Al dala s kamarátkami dohromady hudobnú skupinu a JT sa rozhodol im robiť manažéra. Získal pre nich angažmán v kolkárni a prevzal zálohu, aby dievčatá mali na kostýmy. Všetky okrem Al ale ochorejú. JT obetuje Dane svoju obľúbenú koženú bundu a spolu s ňou, Karen a Codym nahradia choré dievčatá. Pri vystúpení sa však odhalí, že nie všetky členky kapely sú dievčatá a situáciu musí zachrániť Carol. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Sedemnásta epizóda z prvej série sa volá "Dievčenská kapela" (The Boys in the Band). Al Lambertová si spolu s kamarátkami založí dievčenskú hudobnú skupinu. Jej starší brat J.T. Lambert im začne robiť manažera. Vybaví im prvý verejný koncert v miestnom bowlingovom centre. Lenže v deň vystúpenia členky kapely náhle skolí choroba. Bude ich musieť niekto nahradiť. *** ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: JT sa pasuje do role manažéra dievčenskej kapely, ktorá trénuje u nich v dome a v ktorej hrá jeho mladšia sestra Ell. V deň ich prvého vystúpenia ale dievčatá ochorejú a na pódium sa predsa niekto postaviť musí. Prevedenie: Tranzvesti shou v závere epizódy vôbec nebola tak vtipná ako si tvorcovia predstavovali. Na druhú stranu záchrana v podaní Carol a dievčat, ktoré vôbec nechytali ani playback sa mi celkom pozdávala. 69% ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama