Reklama

Reklama

Kriminálka Miami - Série 3

(séria)
Akčný / Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA, (2004–2005), 17 h 58 min (Minutáž: 43–45 min)

Hrajú:

David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Sofia Milos, Jonathan Togo, Rex Linn, Boti Bliss, Brian Poth, David Lee Smith, Brooke Bloom (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(24)

Galéria (272)

Zaujímavosti (42)

  • Žiadna trestná činnosť sa nemôže vykonávať pod ochranou diplomatickej nedotknuteľnosti. Podozrivý by bol buď vyhlásený za nežiaducu osobu a bol by nútený opustiť krajinu, alebo by cudzia vláda (nie rodina) bola požiadaná, aby to odvolala. Keďže nedotknuteľnosť patrí vláde a nie jednotlivcovi, otec sa nemôže dovolávať na diplomatickú nedotknuteľnosť zo strany člena rodiny. (Pat.Ko)
  • Hady, vrátane boa constrictorov, nezanechávajú po sebe sliz. Ale po regurgitácii koristi môže byť na koristi tráviaca tekutina. Hoci prehltnutie dospelého človeka je nepravdepodobné, veľká korisť sa prehltne, ale zviera sa potom nedokáže posúvať veľmi ďaleko a možno už ďalší rok nebude potrebovať jesť. (Pat.Ko)
  • Keď je Ron Benson vypočúvaný, Ron tvrdí, že už 72 hodín opravuje chyby v hre Davea Stronga. Keď sa však Ryan Wolfe (Jonathan Togo) a Calleigh Duquesne (Emily Procter) pozerajú na počítačový server spoločnosti, Wolfe hovorí, že informácie zo serveru dokazujú alibi Rona Bensona, že je vo svojej kancelárii 2 dni. 72 hodín sú v skutočnosti 3 dni, nie 2. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama