Reklama

Reklama

Kriminálka Miami - Série 3

(séria)
Akčný / Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA, (2004–2005), 17 h 58 min (Minutáž: 43–45 min)

Hrajú:

David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Sofia Milos, Jonathan Togo, Rex Linn, Boti Bliss, Brian Poth, David Lee Smith, Brooke Bloom (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(24)

Galéria (272)

Zaujímavosti (42)

  • Žiadna trestná činnosť sa nemôže vykonávať pod ochranou diplomatickej nedotknuteľnosti. Podozrivý by bol buď vyhlásený za nežiaducu osobu a bol by nútený opustiť krajinu, alebo by cudzia vláda (nie rodina) bola požiadaná, aby to odvolala. Keďže nedotknuteľnosť patrí vláde a nie jednotlivcovi, otec sa nemôže dovolávať na diplomatickú nedotknuteľnosť zo strany člena rodiny. (Pat.Ko)
  • Keď sa Calleigh (Emily Procter) a Eric (Adam Rodriguez) rozprávajú s Daleom Bufordom, jasne vidíme, že má „brokovnicu s krátkou hlavňou“, čo je neregistrovaná strelná zbraň. V zákone štátu Florida je trestné vlastniť neregistrovanú strelnú zbraň. Buford však nie je zadržaný a nelegálna strelná zbraň nie je zbavená z jeho vlastníctva. (Pat.Ko)
  • Tony Hawk v skutočnosti vytvoril sériu vlastných skateboardingových videohier s vlastným menom na názvoch. Počnúc pôvodnou verziou PlayStation. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama