Reklama

Reklama

Lucky Room

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2019, 60 min

Účinkujú:

Marcel Forgáč (moderátor), Barbora Krajčírová (moderátor)

Obsahy(1)

V každej epizóde Lucky Room si zmerajú svoje sily traja hlavní hráči, pričom v ich podporujú rodinní príslušníci či kamaráti. Zároveň dostanú šancu vyhrať skvelé sumy. V prípade, ak hráč odpovie správne na otázku, práve jeho rodina a kamaráti rozhodujú o výške jeho výhry. Najdôležitejší moment je veľké finále, do ktorého sa dostáva ten hráč, ktorý v priebehu hry nahral najviac peňazí. Práve tento hráč má šancu hrať o ozajstné veľké peniaze a v prípade šťastia môže vyhrať až 250 000 eur. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

Autogram odpad!

všetky recenzie používateľa

Viac zbytočného kriku a hlúpejšie otázky sa vo „vedomostnej“ súťaži asi ešte neobjavili. Marcel by naozaj nemusel prikývnuť na spoluprácu v každej hovadine. Ale, ako často v relácii spomína, Ide o prachy! ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

To snáď už nie je ani možné, čo slovenská súkromná televízia JOJ predhadzuje svojim otupeným divákom. Usilovne sa snažia ich osprostiť na maximálnu možnú mieru. Na miesto vedomostných súťaží im ponúka len primitívne stupid show, kde sa však dajú vyhrať vysoké sumy. Všetko v duchu, že netreba premýšľať, stačí mať len šťastie. Najnovšie to skúšajú s reláciou "Lucky Room". Čudujem sa, že sa nájdu ľudia, ktorí sú schopní pozerať sa na takýto odpad! ()

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

A to je na čo dobré? Absolútne hlúpy formát, ktorý absurdne naťahuje celý čas súťaže a namiesto vedomostného rozmeru je to zas len ďalšia zbytočná show. Čo bolo zlé na niekdajších vedomostných kvízoch typu Riskuj! a Pokušenie? Namiesto toho tu máme zopár otázok (skôr zameraných na odhad) zaobalených do teatrálneho cirkusu, ktorý donúti človeka premýšľať o mentálnom zdraví tohto národa... A moderátorov radšej ani nekomentujem (ale lepšie ako keby to moderovali afektovaní "komici" typu Tabaček a Evelyn). ()

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

Komparzisti v hľadisku hulákajú ako o dušu, súťažiaci vykrikujú na svojich známych v Lucky room čo majú stlačiť, aj keď sú si vedomí že ich nevidia a nepočujú, súťažné otázky sú skôr fraška a majú ďaleko od vedomostnej relácie. Celé je to nalinajkovaný cirkus. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama