Reklama

Reklama

Sama proti všetkým

  • Česko Black and Blue (viac)
Trailer 1

Začínajúca policajtka Alicia Westová (Naomie Harris) na svoju služobnú kameru nevedomky zachytí vraždu mladého drogového dílera. Keď si uvedomí, že ju spáchali jej skorumpovaní kolegovia, spojí svoje sily s Milom „Mouseom“ Jacksonom (Tyrese Gibson), jedinou osobou zo svojej komunity, ktorá jej ponúkne pomoc, zatiaľ čo uteká nielen pred zločincami bažiacimi po pomste, ale aj pred policajtmi zúfalo sa usilujúcimi o zničenie inkriminujúcej nahrávky. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (123)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $12miliónovTržby USA $22,055,313Tržby Celosvetovo $22,738,740▐ Rozbeh pútavý, ostrý, len škoda že to režisér lepšie neustojí a zmení sa to postupne len na akčnú nahánačku. Toto by bola téma ako vyšitá pre Davida Ayera. /60%/ ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Téměř ve všech ohledech se jedná o zcela průměrnou, místy až podprůměrnou záležitost, která zaujme snad jen hereckým obsazením a několika akčními scénami. Všechno ostatní od laciného scénáře, přes neudržení začátečního tempa až po nepochopitelné chování ústředních postav posílá snímek Black and Blue do hlubokých vod filmového průměru, kde si na něj za pár měsíců málokdo vzpomene. Škoda, potenciál na zajímavý snímek zde vážně byl. „Murder is murder, no matter who you are.“ ()

Reklama

Phietros 

všetky recenzie používateľa

Zkorumpovana policie v okresu New Orleans zastřelí před zraky nastupující policajtky Alicie mladého kumpana drogového bose. Problém je v tom, že ona vše natočila svou kamerou na hrudi! Začíná hra na kočky a myš, ve kterém se Alicia ocitá sama proti všem a jediný kdo ji může pomoci, je její dávný znamy, který žije čistý život na benzince a možná komunita gheta. Zkorumpovany policista Mureto navíc vymysli lest, že to ona zabila mladého dealera, aby šli i gheta po ní! Frank Grillo super zaporak, Naomie Harris slušná práce, ale Tyrese Gibson tragická role! 65% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Celkom originálne vymyslená adrenalínová krimi odohrávajúca sa zrejme v priebehu jedného dňa. Scenár využíva k rozohratiu inak otrepanej hry na kočku a myš kameru pripevnenú na telo policajtky, čo je podľa mňa slušný východiskový bod. Podstatnejšie ale je, že všetko naplno šľape od začiatku až do samotného konca. Ten síce nie je zvládnutý tak ako predchádzajúca akcia, ale dojem mi nestihol pokaziť. Mimochodom by som pokojne prijal aj pokračovanie so súdnym procesom so všetkými obvinenými, vrátane teda aj priekupníkov z ghetta. Naomie Harris a Tyrese Gybson hrajú veľmi slušne, démonický záporák Franka Grilla je ale dokonalý. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Sice dobře natočené a určitě se spoustou filmařských kvalit... na mě bohužel přiliš nudné a otravné. Zlý poldové (ideálně běloši) šikanují tmavé gheto (???) ovládané dvěma gangy (!!!). Tak tomu říkám solidní zápletka. Když k tomu přidám tu hromadu drsných borců v každém druhém záběru a ty kecy... tohle 2x vidět prostě nejde. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v americkom štáte Lousiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama