Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Christopherovo prohlášení všechny překvapí. Paulie smlouvá na italském pouličním trhu, Tonyho povzbudí dávná krádež a Carmela má důvod pochybovat o tom, že Adriana „zmizela“. (HBO Europe)

Recenzie (4)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvojka najobľúbenejších postáv si vyrazila na výlet a vyviedla krásny husársky chuligánsky kúsok, majú spolu good time a spomínajú na dramatické udalosti. Poteší aj vyzretosť jednej postavy v úvode, ako aj opäť vtipná Paulieho hnev proti chamtivosti cirkvi. Phil Leotardo získava nové dimenzie rešpektu. Vyskytne sa ja možno najviac high scéna celého seriálu. Staré nepríjemné udalosti vyplávajú na povrch a ovplyvňujú život hlavných postáv. Počujeme aj názor na O.J. Simpsona. Postavy sa vyvíjali, konfrontovali, a aj keď sa konflikty nevyostrili, epizóda mala čo ponúknuť, čo sa hodnôt, akcie, skvelých scén týka. ()

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

”Every day's a gift. It's just... does it have to be a pair of socks? Ďalšia fajn epizódka, ktorá určite nenudila, len škoda, že konfrontáciu Bacalu a Paulieho trošku viac nepriostrili a odhalenie Paulieho diagnózy nechali až na ďalšiu epizódu... ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama