Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tonny si dělá starosti s blížícím se soudem Johnnyho Sacka a s tím, jaký to bude mít dopad na rodiny v New Yorku i v New Jersey. Juniorova demence pokračuje. Eugene zdědí spoustu peněz, ale nemůže s nimi dělat to, co chce. A Carmela má stavební problémy s domem. (HBO Europe)

Recenzie (3)

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

”Cazzata Malanga!” Tak tomuto sa hovorí poriadne ostrý štart, hneď v prvej epizóde sa nám niekoľko postáv odobralo na večnosť a osud (či skôr starecká demencia) nešetrila ani Tonyho A. Žeby si tvorcovia nechávali najlepšiu sériu na samotný záver? Po prvej epizóde to zatiaľ tak vyzerá... ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tie prvé štyri minúty nejakých snáď paralel s egyptskými bohmi sú úplne zbytočné, rovnako uráža aj technický lapsus - postupne sa strácajúci obraz postavy, čo je v súčasnom dianí seriálu už len spomienkou. Vzťah Tonyho a Carmely nabral nový rozmer. Carmela ako postava sa trochu vrátila k starým zvykom a v závere epizódy je preto šokovaná, ako vlastne vyzerá nepoznaná nezávislosť. Tony rozdáva morálne zásady A. J. -ovi. Chistopher sa cíti byť viac na koni. Sklamaný Eugene Pontecorvo s mimikou psychopata, čo vybuchne ako atómová bomba, sebavedomý Vito Spatafore a Phil Leotardo dostávajú viac priestoru. Slow motion pri Eugeneovi, čo je len na pár sekúnd, pôsobí zimomriavky. Našťastie čierny humor a temperament postáv ostali a ide tak opäť o nezabudnuteľný zážitok. Vyše 40-sekundové explicitné zobrazenie samovraždy nie je pre slabšie povahy. Uveriteľnosť je veľmi reálna. Tým však prekvapivé zvraty nekončia. Tvorcovia pre divákov nachystali aj snáď najhorší a najšokujúcejší prejav demencie v celom seriáli, podporený skvelou hláškou. Epizóda končí prvý raz v seriáli nedoriešene, aby divák siahol hneď po pokračovaní. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama