Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tony, Christopher a Paulie jedou na obchodní cestu do Itálie. Carmela mezitím přemýšlí o své situaci, protože Pussyho žena začíná mluvit o rozvodu. Pussy podnikne akci proti starému příteli, když ho zahlédne při rozhovoru s FBI. (HBO Europe)

Recenzie (4)

Yoss 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak Tony, Paulie a Christopher sa vyberú do Neapola a je to pecka. Ale ešte väčší kontrast by to bol, keby išli na Sicíliu. Škoda,  že nad tým David Chase neuvažoval, mohol to byť ešte jeden diel. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úvodné scény musia potešiť každého filmového fanúšika Coppolu. Láskyplné spomínanie obľúbených scén z Godfatehra II. nevedia totiž vytvoriť iný, než hrejivý pocit, bez ohľadu na to, či máte film radi alebo ste ho videli. A o tom to je. Zraz dajme tomu, že filmových fanúšikov a nezáväzný pokec o popkultúre v The Sopranos robia neskutočný divácky zážitok a vytvárajú trvalé sympatie k postavám, ktoré inak vidíme ako násilnícke hovädá. V rovnakom duchu sa nesie aj dialóg medzi Tonym a Uncle Jr., so zameraním na povahu Talianov. Scéna s kradnutím auta a psom prekvapí prenikavým humorom. Niektorí členovia "rodiny" Sopranovcov sa dostávajú do Sicílie, ktorej impulzívna atmosféra prchkých nervákov je kontrastom ku celkom kľudným, zamerikanizovaným Talianom. Tony dostáva nový impulz a snaží sa jednať, Paulie by sa rád v cudzine počas dovolenky udomácnil, no nie všetko ide podľa jeho predstáv, doma sa šíria klebety a zrada je výraznejšia pre vonkajších pozorovateľov. Opäť zmes emócií, popkultúry, humoru a psychológie na pozadí činnosti mafie. Opäť výborne. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama