Reklama

Reklama

Harpoon

  • Veľká Británia Harpoon
Trailer 1

Obsahy(1)

Trojica najlepších priateľov v zostave Richard (Christopher Gray), Sasha (Emily Tyra) a Jonah (Munro Chambers) si vyjdu na bezstarostnú plavbu, lebo ich vzťahy sa trocha skomplikovali. Myslia si, že sa odreagujú a zabudnú na problémy, ktoré mali pred plavbou. Ale stane sa presný opak a prejdu najväčšou skúškou vo svojom živote. Uviazli na lodi a jedlo a voda sa minuli a ešte vyplávali na povrch ich temne tajomstva a s priateľov sa razom stali rivali o to, kto prežije a kto na lodi umrie. Len dopredu sa tlačí otázka, mal to niekto všetko premyslené, alebo to bola naozaj len všetko zhoda okolností? (Astaroth12)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (47)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Trojice přátel, dva kluci a jedna holka, uvíznou uprostřed moře na porouchané jachtě a vedle problémů s přežitím musí řešit i vzájemné animozity, zejména vztahového charakteru. Příjemné překvapení. Grantovi se většinu stopáže daří držet odlehčený tón, který sice vyloženě nerozesměje, ale úsměv spolehlivě udrží, na čemž mají zásluhu nejen trampoty, které trojice zažívá, ale i charaktery postav zvládnuté výbornými neokoukanými herci. Své si odvedl i voice over, který celý příběh zastřešuje. V závěru se povedl i přechod do vážnější polohy a kupříkladu sekvence -SPOILER- s taháním slámek byla vynikající. Závěrečný zvrat je fajn a vyšel i úplný konec. Kanada tentokrát potěšila a Harpoon je tak další ukázkou toho, že když máte talent, stačí málo. 75% ()

Flipnic-RE 

všetky recenzie používateľa

Oůůůů my fuckin good!! Tak to mě mrdej do kulata, tohle byla zas pecka!! ... Jednak tedy zjišťuji, že komedie nějak v poslední době nejsou to, co bývaly... Už podruhé po sobě jsem si pustil "komedii" a vylezlo z toho takový peklo, že mi šel mráz po zádech!! Před pár dny total psycho-tragic-violence Art of self defence, no a teď Harpoona. A to jsem si říkal, že si "v pátek pustím teda nějakou novou komedii". Ale co jsem dostal mi hlava zas faaakt nebrala. Trojice docela ujetejch třech mladejch lidí si vyjede na lodi na moře a řeší svoje ujetý vztahy a to dost drsně. Celý je to násilný, drsný a krvavý od začátku. Potyčky vedou ale jen k jejich uvíznutí na moři bez jídla, vody atd. A docela tam strádaj a pijou si vlastní krev atd. ... A pak příjde jedna scéna, tahání klacíků a losování ... akuurva u tý scény sem šel fakt do kolen!! Teda po ní. Nechci prozrazovat nic, ale prostě finále je parádní a z čehokoliv komediálního se v pár minutách stane těžkotonážní, obludný krvavý horor vypsychovaný na maximum !!! Fakt paráda, super! Zahraný skvěle, fx efekty paráda, atmosféra ve finále level hell ... atd. (Zítra dám další novou komedii Little Mosters 2019 a doufám, že už se konečně zasměju! :-D ) ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nechýbalo veľa a mohlo ísť o jedno z najpríjemnejších thrillerových prekvapení posledného obdobia. Vymyslieť niečo zaujímavé a originálne so zopár postavami na jednom mieste nie je vôbec jednoduché, preto sa každý úspešný pokus cení. A Harpúna takým pokusom je. Osobne ale vidím problém práve v tom limitovanom počte postáv celkovej fabule. Máme tu postavy tri plus dôležitá je aj jedna ex-priateľka, čo je ale všetko a tým pádom aj všetky zvraty sa týkajú iba nich a tak sa síce všetko otáča viackrát o 180 stupňov, ale skutočne to prekvapiť nedokáže. Záver je vlastne jediný možný, aby sa tvorcovia necítili ako mäkkýši, čo je fajn, ale opäť to tým pádom neprekvapí. 70% ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

WaW, tak toto ma veru dostalo. Videl som niekoľko podobných verzii, ale táto z Kanady je rozhodne jedna z najlepších. Nic tu nechýba, atmosféra, napätie a parádny rozprávač, ktorý to všetko prednesie tak vtipne i keď to v konečnom dôsledku, hlavne pre protagonistov, tak vtipne nieje.. Sú tu len traja herci a naozaj to stačí, nik z nich nieje ani lepši ani horši, proste to dali zo všetkou noblesou, veril som im, boli realistický. Koniec nieje vobec odflaknutý, čo som , ale čakal, že bude, ale prišiel troska zo šokujúcou pointou a ta ma naozaj prekvapila, lebo to vyzeralo všetko také jednoduché, ale to teda nebolo. Je tu dosť krvi i šokujúceho diania zo strany postav, tak 4* nemôžu byt prekvapením a to som na začiatku myslel, že nedám ani 2* a tak zas hovorím WaW. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Naughty Buoys and Girl. Sympatická javorová variace na Úplné bezvětří, jen těch psychopatů bylo na palubě o něco víc. Humor černý, jak zaschlá racčí krev, napínavá vzpomínka na trosečnický proviant jménem Richard Parker, směr plavby, který neodpovídal obvyklým žánrovým trasám a poučné zakomponování námořnických pověr. Já osobně bych na ně moc nevěřil. Tihle neměli na palubě Billyho Zanea a stejně to dopadlo špatně.. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (2)

  • V čase 00:16:12, ve scéně, kdy se baví Richard (Christopher Gray) se svou přítelkyní Sashou (Emily Tyra), je vidět na pozadí zatažená obloha. V další scéně, v čase 00:18:06, kdy odchazí Richard na záď , je obloha bez mraků. (PatchmaN)
  • Příběh vyprávěný ve filmu, který napsal Edgar Allan Poe, se skutečně stal. Na konci závěrečných titulků je zobrazen náhrobek Richarda Parkera. Jde o skutečný náhrobek člověka jménem Richard Parker, který pocházel z anglického Southhamptonu. (vojacekr)

Reklama

Reklama