Reklama

Reklama

Harpoon

  • Veľká Británia Harpoon
Trailer 1

Obsahy(1)

Trojica najlepších priateľov v zostave Richard (Christopher Gray), Sasha (Emily Tyra) a Jonah (Munro Chambers) si vyjdu na bezstarostnú plavbu, lebo ich vzťahy sa trocha skomplikovali. Myslia si, že sa odreagujú a zabudnú na problémy, ktoré mali pred plavbou. Ale stane sa presný opak a prejdu najväčšou skúškou vo svojom živote. Uviazli na lodi a jedlo a voda sa minuli a ešte vyplávali na povrch ich temne tajomstva a s priateľov sa razom stali rivali o to, kto prežije a kto na lodi umrie. Len dopredu sa tlačí otázka, mal to niekto všetko premyslené, alebo to bola naozaj len všetko zhoda okolností? (Astaroth12)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (47)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Nóóó tak z toho se vyklubalo nečekaný překvapení. Fakt povedenej Thriller řízlej černou komedií. Podle obsahu by se dalo říct, že je to taková ta x krát viděná klasika. Tři lidi, loď, něco se posere, paranoia,...atd. Ale nenechte se zmást. Tohle je trochu jiný. Je to chytrý, je to hravý, je to napínavý a zároveň vtipný. Dle námořnickejch pověr, který jsem ani já všechny neznal tahle plavba ani dobře dopadnout nemohla. Film má jenom 532hodnocení(čekal bych víc)  a pěkných 62%. Vždycky se najdou lidi kterým film nesedne, protože je zhola nemožný zavděčit se všem. Ale jak se říká za zkoušku nic nedáte. Takže kdo neviděl tak ať to zkusí. Za sebe tenhle film vřele DOPORUČUJU. Pěkný 4hvězdy. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Na studentsky vypadající film dobře napsaná i zahraná žánrovka. Na trojici ne zrovna sympatických postav na lodi si díky jejich autentickému vykreslení překvapivě zvyknete. Souhra lží a diskutabilních kamarádských či utajených mileneckých vztahů funguje. Finální překvapení je přitažené za vlasy, ale v souladu s mírnou béčkovostí filmu. Krev a nechutnosti v rozumné míře boostují diváckou atraktivitu “komorního” konfliktu. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Není to nejoriginálnější thriller, který jsme viděli, ale je to jeden z těch nejvíce napjatých a okouzlujících. Je zábavný a divoký. Je to krutý příběh o lidech, kteří plují na moři a nemají morální kompas. Jsou zde ostré a řízné dialogy pro ty, kdo na to mají žaludek. Chvíle nepřekonatelné hlouposti. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nechýbalo veľa a mohlo ísť o jedno z najpríjemnejších thrillerových prekvapení posledného obdobia. Vymyslieť niečo zaujímavé a originálne so zopár postavami na jednom mieste nie je vôbec jednoduché, preto sa každý úspešný pokus cení. A Harpúna takým pokusom je. Osobne ale vidím problém práve v tom limitovanom počte postáv celkovej fabule. Máme tu postavy tri plus dôležitá je aj jedna ex-priateľka, čo je ale všetko a tým pádom aj všetky zvraty sa týkajú iba nich a tak sa síce všetko otáča viackrát o 180 stupňov, ale skutočne to prekvapiť nedokáže. Záver je vlastne jediný možný, aby sa tvorcovia necítili ako mäkkýši, čo je fajn, ale opäť to tým pádom neprekvapí. 70% ()

RUSSELL 

všetky recenzie používateľa

Polanského Nůž ve vodě na tripu s příměsí kanibalismu. Vyhrocený příběh o třech postavách, z nichž jsou všichni magoři a každý má své vlastní kostlivce ve skříni. Zábavná a svižná hříčka, která dokáže být opravdu drsná a hrubá, ale zároveň i pekelně vtipná a odlehčená. Harpoon skvěle balancuje na hraně černé komedie a drásavého survival thrilleru – vůbec se nebere vážně, ale současně dokáže dodat hutné momenty a efektní násilí, které s divákem zacloumá. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (2)

  • V čase 00:16:12, ve scéně, kdy se baví Richard (Christopher Gray) se svou přítelkyní Sashou (Emily Tyra), je vidět na pozadí zatažená obloha. V další scéně, v čase 00:18:06, kdy odchazí Richard na záď , je obloha bez mraků. (PatchmaN)
  • Příběh vyprávěný ve filmu, který napsal Edgar Allan Poe, se skutečně stal. Na konci závěrečných titulků je zobrazen náhrobek Richarda Parkera. Jde o skutečný náhrobek člověka jménem Richard Parker, který pocházel z anglického Southhamptonu. (vojacekr)

Reklama

Reklama