Reklama

Reklama

Data se zmocní několik různých osobností ze zaniklé civilizace. (SkyShowtime)

Recenzie (8)

noriaki 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tajuplné artefakty, prastaré civilizace, fantasticky pokročilá technika, dotek absolutního neznáma. Tohle všechno mám rád. Proto jsem epizodě odpustil sem tam nějakou drobnou nelogičnost, a předstíral, že nevidím díry v zápletce, kterými by proletěla hvězdná loď třídy Galaxy. Klidně bych si dal i dvoudíl, ideálně kdyby ho někdo mazaný a schopný narouboval na epizodu The Chase. ()

Reklama

majo25 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zaujímavá mytologická epizóda, ktorú by som skôr očakával v prvej, druhej sérii, keď na základe predpokladaného mytologického príbehu a symbolov sa nám otvára nielen starodávna civilizácia a jej kultúra, ale aj riešenie invazívneho problému. Síce som musel prekusnúť Datovo teatrálne hranie viacerých postáv, možno si to pýtalo kúštik viac napätia, ale inak epizóda na jedno zhltnutie. Takýchto dielov o objavovaní nových svetov je čoraz menej, o to viac potešia. ()

sirien 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To byl zas shit díl - počáteční námět s archivem dávné civilizace dobrej a pak se to celý zmatlá do demence nějakou bullshit magic storkou kdy se proměňuje celá loď, Data je posedlej, nic nedává smysl a pak se to magic shit rozřeší. Sem na hraně dát tomu odpad, zachraňuje to fakt že mě to jen děsně nudilo, ale zvládlo mě to ničim neurazit. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama