Reklama

Reklama

MacGyver - Season 1 (1985) (séria)


MacGyver na odstrel (S01E10)

(epizóda)
  • Česko MacGyver na odstřel (viac)

Obsahy(1)

Angus MacGyver príde domov po dokončení misie, na ktorej vykonal sabotáž v jadrovej elektrárni. Musí sa na istý čas skryť, pretože majitelia elektrárne najali atentátnika a nájomného vraha Axminstera, aby ho zabil. MacGyver sa rozhodne opustiť mesto a navštívi svojho dedka Harryho Jacksona. Harry privíta MacGyvera a pozve ho do svojej chaty. Nájomný vrah prichádza vo chvíli, keď sú obaja muži na rybačke a sedia v člne uprostred jazera. Nepodarí sa mu ich zabiť. Neskôr MacGyver v opustenom meste nastraží na Axminstera a jeho mužov dômyselné pasce. Vrahovia sa do ich chytia... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

KOOHA 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Z dnešního pohledu krásně hloupoučké, ale před třiceti lety jsem to žral. Asi bych se vůbec nedivil, že dnešní mládež to bavit vůbec nebude. V dnešním světě to vedle mobilních telefonů vůbec neobstojí, to mi ale nebrání v tom, se na dívat momentálně v "přímým" ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Náš mac na začiatku zachraňuje generálku (a ja som celú dobu dumal na kerú riť mu bude tá markev a on ju proste zežral). Následne odpíli kdesi u arabášov fabriku a  tak sa stane cieľom nájomného vraha. Keďže má  po ruke starkého spoločne mu dajú na hubu a je to príjemná podívaná. ()

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

1.část nám ukáže jak zachránit generálku ze zajetí na pláži ... :)) 2.část Na začátku vyhodí jaderný reaktor někde v Arábii... Když se vrátí jdou po něm zabijáci, tak se snaží ukrýt k dědečkovi... ;) Hurá tak nakonec je všechny dostal a usmířil se s dědou... co si může člověk více přát :))) ()

Reklama

Reklama