Reklama

Reklama

Randall a Hopkirk


Návštěva v archivu (E19)

(epizóda)
  • Veľká Británia Just for the Record

Obsahy(1)

Jeff a Jean mají za úkol pracovat jako ochranka účastnic soutěže Miss World. Miss London, kterou má na starosti Jeff, je v kontaktu s mužem, jenž má v plánu ukrást důležité dokumenty prokazující, že je právoplatným dědicem trůnu. (KaB Music)

Recenzie (6)

sator 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Duch Hopkirk (Kenneth Cope) v páté minutě žvýká žvýkačku, zřejmě si to uvědomí a v dalším záběru už ji nemá. Miss Londýn (Olivia Hamnett) jezdí ve voze TVR Griffith 400, tento americký vůz se vyráběl v letech v letech 1964 až 1967. ()

DocBrown 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Lord Dorking a Surrey :-D, tam jsem byl hodněkrát :-D. A ta Ruska (Jan Rossini), ta dokázala vylepšit jinak hrozně naivní krádež. Ačkoli technické zpracovaní scén točených se zadní projekcí je hodně mizerné, je tu přehlídka nádherných historiků (TVR Vixen, policejní Jaguar S-type). ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Táto časť zaujme už hneď od začiatku, kde vidíme robota ktorý bude použitý ku krádeži. Docela high tech na tento seriál. Motivácia zločincov je tiež dobrá, zaslúžilo by si to dlhšiu stopáž, no žiaľ čas nepustí. Príjemné spestrenie je aj súťaž miss world, ktorá sa záhadne koná v nejakej izbe bez publika 😀 trošku navýšiť rozpočet by seriálu neuškodilo. Každopádne jedna z tých lepších časti, kde dokonca Marty ukáže nový skill, ktorý už ale asi v ďalších častiach neuvidíme 🙂🤷 ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1969 až 1970 bol vyprodukovaný anglický televízny seriál "Randall a Hopkirk". Bolo natočených dvadsať šesť častí. Seriál je zameraný na kriminálne príbehy, ktoré vyšetrujú súkromní detektívovia Jeff Randall a Marty Hopkirk. Originálny nápad je v tom, že Hopkirk je duch, s ktorým dokáže komunikovať len jeho kolega Randall. Šiesta epizóda (v Česko-Slovensku uvedená ako diel číslo devätnásť) nesie názov "Návšteva v archíve" (Just for the Record). Režíroval ju Jeremy Summers. Premiéru mala dvadsiateho šiesteho októbra roku 1969 na obrazovkách britskej televíznej siete ITV. Jeff Randall a Jean Hopkirková dostanú prácu v medzinárodnej súťaži krásy. Majú zabezpečiť ochranu miss Moskva a miss Londýn. Zistia, že miss Londýn je členkou zločineckej skupiny, ktorá má na svedomí krádež tajných dokumentov. V spolupráci s duchom Martyho Hopkirka sa Jeff Randall pokúsi vyriešiť tento nevšedný prípad. *** ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (3)

  • Miss Londýn (Olivia Hamnett) jezdí ve voze TVR Griffith 400. Tento americký vůz se vyráběl v letech 1964 až 1967. (sator)
  • Tuto epizodu z cenzurních důvodů Československá televize při premiéře neodvysílala, obsahuje ruskou tematiku v nelichotivém světle a nebyla tenkrát ani nadabována. Teprve o 20 let později byli znovu přizvání do studia původní dabéři, aby díl nadabovali po 20 letech, ve stejném složení, tedy: Václav PostráneckýKenneth Cope (Marty Hopkirk), František NěmecMike Pratt (Jeff Randall), Jorga KotrbováAnnette Andre (Jeannie Hopkirk). (sator)
  • Duch Hopkirk (Kenneth Cope) v 5. minutě žvýká žvýkačku. V dalším záběru už ji však nemá. (sator)

Reklama

Reklama