Reklama

Reklama

Randall a Hopkirk


Nikdy nevěřte duchovi (E14)

(epizóda)
  • Česko Duchům nelze věřit (viac)

Obsahy(1)

Vládní zaměstnanec je zastřelen ve svém bytě. Vrah je přesvědčenm že vše proběhlo beze svědků. Ale svědek existuje: Marty Hopkirk. Jeff zruší úspěšně se vyvýjející schůzku se slečnou, zburcuje policii a objeví zavražděného muže zcela živého. (KaB Music)

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1969 až 1970 bol vyprodukovaný anglický televízny seriál "Randall a Hopkirk". Bolo natočených dvadsať šesť častí. Seriál je zameraný na kriminálne príbehy, ktoré vyšetrujú súkromní detektívovia Jeff Randall a Marty Hopkirk. Originálny nápad je v tom, že Hopkirk je duch, s ktorým dokáže komunikovať len jeho kolega Randall. Štvrtá epizóda (v Česko-Slovensku uvedená ako diel číslo štrnásť) nesie názov "Nikdy neverte duchovi" (Never Trust a Ghost). Režíroval ju Leslie Norman. Premiéru mala dvanásteho októbra roku 1969 na obrazovkách britskej televíznej siete ITV. Duch Marty Hopkirk sa stane svedkom vraždy vysoko postaveného štátneho úradníka. Upozorní na to svojho parťáka Jeffa Randalla. Všetko sa však mimoriadne skomplikuje. Na scénu vstupujú dvojníci, ktorí sa vydávajú za zavraždený manželský pár. **** ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Škoda že každá časť je izolovaná a seriál nenapreduje. Na to že už prešlo x časti by človek čakal že naša dvojica bude už lepšie zohrana, avšak obaja začínajú vždy akoby od nuly. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama