Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joey dostal hereckú ponuku na úlohu v hre uvádzanej na Broadwayi zaujímavým a úspešným režisérom. Phoebe a Ross sú prepadnutí na ulici. Z drsného útočníka sa vykľuje známy Phoebe, s ktorým sa "pracovne" kamarátila, keď mala štrnásť rokov. Chandler si našiel zamestnanie v reklamnej agentúre. Spočiatku sa cíti trochu stratený, pretože je obklopený samými študentmi. Vďaka náhode svojim bláznivým nápadom zaujme svojho šéfa a získava lepšiu prácu. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dr. Ross Geller: Are there any more of your friends I should look out for on my way Phoebe? Phoebe Buffay: No... actually, you might want to stay away from Jane street. That's where Stabby Joe works. ()

Reklama

waits 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Joey opět na konkurzu (u Jeffa Goldbluma!), kde jako hraje, že neumí hrát a protože neumí hrát, tak ty scény jsou fakt povedený. Chandler: "A grown man getting people coffee is humiliating" ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (5)

  • Joey (Matt LeBlanc) si bere limonády z ledničky Chandlera (Matthew Perry) a Moniky (Courteney Cox). V prvním záběru drží v levé ruce pet láhve s limonádou, ale v dalším záběru drží místo lahví plechovky. (pufina)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené