Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reštaurácia, kde pracuje Monica, získala zlé hodnotenie na polievku, ktorú ponúka zákazníkom vo svojom jedálničku. Šéfkuchárka Monica je z toho poriadne zdrvená a rozhodne sa preveriť svoje kuchárske umenie v kurze pre začiatočníkov. Ross ide na rande s dievčaťom, s ktorou sa zoznámil pri nákupe výbavičky pre bábätko. Rachel nečakane začne žiarliť a žiada Rossa, aby nevyhľadával podobné milostné príležitosti. Phoebe pripravuje na pracovný pohovor Chandlera, ktorý má strach, že urobí na vedenie firmy zlý prvý dojem. (TV Doma)

(viac)

Zaujímavosti (11)

  • Môžeme zahliadnuť mikrofón nad Rachel (Jennifer Aniston) hneď po tom, ako povie: "Hej, vrátil si sa z tvojho rande!" (Pat.Ko)
  • Predavač v obchode hovorí Rossovi (David Schwimmer), že je ako Indiana Jones, pretože je paleontológ, ktorý cvičí. Indiana Jones je archeológ, nie paleontológ. (Pat.Ko)
  • Počas rozhovoru Monicy (Courteney Cox) a Joeyho (Matt LeBlanc), keď prichádzajú ľudia na hodinu varenia, učiteľ hodiny varenia vojde dvakrát. (Pat.Ko)
  • Když se Ross (David Schwimmer) vrátí z rande domů, tak Rachel (Jennifer Aniston) během rozhovoru odloží své čtení na stůl. Později je ale knížka položená na gauči. (Duoscop)
  • Když se Ross (David Schwimmer) vrátí z rande domů, tak zrcadlo na stěně se v některých záběrech hýbe a v jiných ne. (Duoscop)

Reklama

Reklama