Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross a Rachel si vzájomne prezrádzajú mená, ktoré by chceli dať ich budúcemu dieťaťu, ale na žiadnom sa nemôžu dohodnúť. Joey si nechce pripustiť, že niečo cíti k Rachel. Snaží sa zveriť so svojimi citmi Chandlerovi, ale nedokáže sa úplne presne vyjadriť. Chandler a Monica si potom začnú myslieť, že Joey je zamilovaný do Phoebe. Monica prehovára Chandlera, aby si doma vyskúšal relaxačný kúpeľ, lenže ten to považuje za obyčajnú dievčenskú záležitosť. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Galéria (1)

Zaujímavosti (8)

  • Pieseň "Only Time" od Enyi, ktorá sa hrá v tejto epizóde, sa stala neoficiálnou hymnou k udalostiam, ktoré sa stali 11. septembra 2001. (Pat.Ko)
  • Přátelé nikdy přímo nezmínili teroristické útoky z 11. září 2001. V této epizodě má však Joey (Matt LeBlanc) na sobě triko s emblémem FDNY (newyorského hasičského sboru) a se jménem Billy Burke, což byl hasič, který zahynul při záchranných pracích 11. září 2001. (Kulmon)
  • Počas diskusie o možnom mene pre dieťa, Ross (David Schwimmer) navrhne meno Helen. No však, keď bolo jeho prvé dieťa (Ben) na ceste, s menom Helen nesúhlasil. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama