Reklama

Reklama

Priatelia - Season 1 (1994) (séria)


O tom, ako Rachel pochopila (S01E24)

(epizóda)
  • Česko Rossovy námluvy (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel chystá oslavu svojich narodenín. Ako naschvál ale Ross musí práve v tom čase odísť do Číny. Je nešťastný, že sa s Rachel nemôže rozlúčiť, a poverí Monicu, aby darček od neho Rachel odovzdala. Joey sa zúčastňuje výskumu plodnosti, ale podmienkou je, že istú dobu nesmie vykonávať žiadny sex. To je ale veľký problém vzhľadom na to, že má Joey práve novú priateľku ... (TV Doma)

(viac)

Zaujímavosti (9)

  • Keď Ross (David Schwimmer) vstupuje do terminálu a vracia sa z Číny, spoza nich je vidno, ako za nimi vchádza Bill Lawrence, scenárista 1. série. Má tmavohnedé vlasy a hovorí so spolucestujúcim. (Pat.Ko)

Priatelia - The Last One: Part 2 (2004) (epizóda) (S10E18)

  • Dejová línia, v ktorej sa Ross (David Schwimmer) ponáhľa na letisko, aby Rachel (Jennifer Aniston) povedal, že ju miluje, trochu odráža finále 1. série, Rossovy námluvy. Vo finále prvej série sa Rachel ponáhľa na letisko, aby sa porozprávala s Rossom, len aby zistila, že už odišiel. V tejto epizóde sa Ross ponáhľa povedať Rachel, že ju miluje a už je preč. Phoebe (Lisa Kudrow) však zakričí jej meno a ona sa vráti a dokáže sa porozprávať s Rossom. (Pat.Ko)
  • Koncept epizody byl inspirován dílem anglické spisovatelky Jane Austen. Dalším nápadem bylo nechat Rosse (David Schwimmer) a Rachel (Jennifer Aniston), aby se spontánně políbili a diskutovali o tom, jak by to ovlivnilo jejich přátelství. (griph)
  • Písnička, která hraje na letiští, je „Take A Bow“ od Madonny. (Duoscop)

Reklama

Reklama