Reklama

Reklama

M.A.S.H. - Season 9 (1980) (séria)


Nejlepší nepřítel (S09E01)

(epizóda)
  • USA The Best of Enemies

Obsahy(1)

Hawkeye pri ceste na dovolenku do Soulu narazí na severokórejského vojaka, ktorý ho donúti, aby sa postaral o ťažko zraneného priateľa. Zranenia sú však príliš vážne... (TV Markíza)

Recenzie (6)

sator 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V žádném případě Klingere, tenhle turnaj je jenom pro savce...  Loretta Swit byla rozhodnuta ukončit natáčení po 8. sezóně, aby hrála v televizním seriálu Cagney & Lacey (1981) . To vysvětluje, proč má Margaret zcela nový vzhled, pokud jde o tón pleti a vlasy. Vedení jí však nedovolilo smlouvu ukončit. Roli dostala Sharon Gless. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úvodná, v poradí prvá epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "M.A.S.H.“ sa volá "The Best of Enemies" (Najlepší nepriateľ). Doktor kapitán Benjamin Hawkeye Pierce odchádza z mobilnej armádnej nemocnice M.A.S.H. 4077 na zaslúženú dovolenku do Soulu. Cestou z tábora je zadržaný severo-korejským vojakom. Pod hrozbou zbrane od neho požaduje, aby poskytol prvú pomoc jeho ťažko zranenému spolubojovníkovi. Hawkeye sa ocitne v nezávideniahodnej situácii. Ak sa mu nepodarí zachrániť život severo-kórejského mladíka, je veľmi pravdepodobné, že stratí i ten svoj. ***** ()

Zaujímavosti (1)

  • Severokorejský voják je vyzbrojen samonabíjecí puškou SKS 45 Simonov, ruské výroby z roku 1944. (sator)

Reklama

Reklama